morsian-05

Aktiivijäsen
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä morsian-05

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Olen erittäin tyytyväinen vihkisormukseen. Kihlasormus on 3mm leveä ja vihkisormus on 2rivisormus, jossa 7timanttia. Sormusten leveys yht. ehkä n. 8-9mm. Timantit "välissä".
  2. Metsäkansan Tapiola kannattaa varata ajoissa! Me olisimme kovasti halunneet juhlia häitämme siellä, mutta viime vuoden elokuussa kaikki Metsäkansan kirkon kanssa yhteen sopineet päivät olivat jo varattuja. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä..
  3. Kiva, Lammilaisia...
  4. Eihän ruuan loppuminen ole hääparin vika, elleivät he ole itse tehneet sapuskoja? Pitopalveluhan se silloin kämmää, jos laskee ruuan tarpeen liian vähäiseksi ilmoitettuun vierasmäärään nähden. :-/ Meidän juhlapaikka on monihuoneinen tila, mikä on kyllä huono ja haastava juttu. Ajattelimme tehdä niin, että vain syöminen tapahtuu eri huoneissa, ja kun on leikkien tms. ohjelman vuoro, voivat vieraat siirtyä muista huoneista sinne missä actionia löytyy. Järjestämme heille tuoleja sinne. Eihän pöydässä tarvitse istua kuin ruokailun ja kahvin ajan... Pointti oli siis se, että vieraiden viihtyvyys tulisi ottaa huomioon, ja mahdollisista ongelmista huolimatta koittaa järjestää asiat mahdollisimman mukavasti.
  5. Samoin kuin Tinttara: kesämökkipaikkakunnalla.
  6. Mä inhoan sukkahousuja yli kaiken, ne puristaa ja kiristää ja hiertää. Talvisin käytän ihan arkenakin stay-uppeja, vaikka niiden sanotaankin aiheuttavan suonikohjuja.. ;D Stay-upit pysyy kyllä (ainakin mulla) ihan hyvin jalassa, eikä lähde valumaan (ellei ole laittanut paljon kosteusvoidetta kroppaansa). Tosin niitäkin on monenlaisia.. Hääpäivänä laitan sukkanauhaliivit ja sukat, sillä ne ovat juhlavammat ja mukavammat jalassa kuin stay-upit tai sukkikset. Käyttäisin niitä arkenakin jos raaskisin.
  7. Meillä suunniteltu aikataulu näin: klo 8.00 herääminen klo 9.30 lähtö kampaajalle 10.00 kampaus 11.00 mun meikki ja kaason kampaus 12.00 haetaan kaason kanssa kukat, sulho vie bestmanin kanssa tavarat hääyön viettopaikkaan 14.00 lähtö kirkolle (matkaa n. 30km moottoritietä) 15.00 vihkiminen 15.40 kuvaus 16.30 onnittelumaljat 17.00 ruokailu 18.00 kahvi+ kakun leikkaus 19.00 häävalssi 21.00 kimpun ja sukkanauhan heitto 23.00 yöpalaa paikalla olijoille Juhlat jatkuu pikkutunneille (toivottavasti ;D) ja hääpari poistuu joskus kahden-kolmen aikaa yöllä. Aikataulu ei ole minuutilleen suunniteltu vaan alustava, joten jos joku asia kestää pidempään (esim. ruokailu) voi aikataulua venyttää. Myös kampaajan ja meikin jälkeen jää ylimääräistä aikaa, ettei tule kiire kirkolle. Koristelut ym. hoidetaan edellisenä päivänä.
  8. Minä ostin sormukseni Kulta Rovosta! Sieltä se unelmani löytyi. Sain todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, meitä palvelemassa oli joku nuori naishenkilö. Osasi muutaman sanan kuvauksella suositella minulle juuri tyylisiäni sormuksia. Lisäksi suostuivat tekemään valitsemaani rinkulaan muutoksia, kun halusin vaihtaa yhden timantin rubiiniksi. Sokerina pohjalla siellä on nyt menossa poistomyynnit tms. ( ???) joten saimme sormukseeni -30% alennuksen. Suosittelen lämpimästi!
  9. Mielestäni happy together = Onnellisia yhdessä
  10. Me olemme varanneet tampereen kylpylän kahdeksi vuorokaudeksi. Hinta 600e, siihen sisältyy kaksikerroksinen sviitti, poreamme, sauna, aamiaiset ja lounas/päivällinen sekä kylpyläosaston käyttö. Ollaan oltu tuolla kylpylässä aiemminkin, ja se on hyväksi todettu.
  11. lillapanda: kiitos! Saahan sitä kysyä, se maksaa 29e/henkilö, lapset puoleen hintaan ja alle 2v ilmaiseksi. Sisältää juomat (ei alkoholi) ja alkumaljan.
  12. Meitin menu näyttää tältä: Mozzarella-kirsikkatomaatti-rucolasalaatti Kinkku-kasvis-makaronisalaatti Vihreä melonisalaatti Kalatarjotin (kylmäsavustettua tms.) Täytetyt kananmunapuolikkaat Liha- ja kasvistäytteiset voileipäkakut Karjalanpaisti Lihapullat Paistettua kuhaa Kasvispaistos Keitetyt perunat Kahvi+tee+mehu kakku (valkosuklaavadelma, tai vadelmakermakakku) Suklaakonvehdit
  13. Muuten pidän kihlaa aina, mutta en salilla tai kantaessani jotain painavaa. Joskus alkuaikoina pidin kihlasormusta salilla treenatessani, ja soikioksihan se meni.. Littaantui yhdeltä sivulta. Niin julmalta kun se tuntuukin ottaa sormus pois, välillä se on vaan pakko... Ja niin, esim. pullataikinaa en tekisi sormus sormessa, yök..
  14. Mun kaasoni on ensi vuonna 19v.
  15. Ymmärrän Kyllikki-Kaarinan pointin täysin. Kyllä minäkin kiinnittäisin huomioni seikkaan, joka on tehty perinteistä poiketen, ja saattaisin miettiä miksi siihen on päädytty. Mutta mies ei mielestäni ole tossun alla, jos ottaa naisen sukunimen. Itse pidän omaa sukunimeäni parempana kuin mieheni, mutta tuntuisi silti jotenkin hassulta jos mies ottaisi nimeni. Jotenkin, väärältä.. ??? Mutta tämä on vain minun mielipiteeni.