Jump to content
Naimisiin.info

Mouse

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

Mouse's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nyt kun häät on juhlittu niin voin rueta muistelemaan mitä oikein tapahtuikaan. Eli kaikille etsiville suosittelen lämpimästi Cumulus Pinjan Olympia salia hääjuhlien viettopaikaksi. Ruuat tuli paikanpäältä. Loistavaa sekin! Saliin mahtuu n. 100-110 henkilöä, jos meinaa vielä tanssitilan säilyttää. Paikalla myös esiintymislava ja tarvittavat äänentoistolaitteet. Yhteistyö henkilökunnan kanssa sujui moitteettomasti. Suosittelen!
  2. Sulhanen näkee minut vasta kirkossa. ;D Vietämme häitä edeltävän yön erillään.
  3. Häämatka kavereiden suunnittelemana. Valitsimme ystävien joukosta muutaman joiden tehtävänä on suunnitella meidän häämatkamme. Annoimme tietyt raamit eli budjetti, aika ja lista maista (n. 15). Ystävämme kertovat meille hääjuhlassa minne lähdetään. Aikataulu on avoin koska emme tiedä vielä lomista. Nämä ystävät tuntevat meidät hyvin joten vielä ei ainakaan pelota! Vähän Amazing Race-tyyliin. ;D
  4. Vielä ei ole stressi iskenyt. Meillä on niinpäin että sulhanen on hoitanut melkein kaikki järjestelyt. Teen kolmivuorotyötä ja oma jaksaminen on välillä niin ja näin. Hääkarkkirasiat on työn alla ja niitäkin on tehty pikkuhiljaa. Häihin on aikaa n. kuusi viikkoa. Odotan oikein milloin se paniikki iskee vai iskeekö ollenkaan. :-?
  5. Mouse

    Tampere

    Tampereella mekin! 22.4.2006 ja Messukylän kirkossa vihkiminen. Juhlat Cumulus Pinjan Olympia-salissa.
  6. Mouse

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä kirkossa Mendehlson (tullessa). Poistumismusiikki vielä hakusessa. Häävalssiksi haluaisin Akselin ja Elinan häävalssin mutta sulhasellani saattaa olla oma mielipide asiaan. Hän on saksalainen ja emme ole vielä keskustelleet vaihtoehdoista. Toisaalta hänkin on tykännyt kyseisestä valssista. Mulle ainakin se tuo tipan linssiin välittömästi. :'(
  7. Niin ja tietysti ruuanlaiton aikana otan sormuksen pois.
  8. Olen hoitoalalla töissä joten ei ole suotavaa pitää sormuksia saatikka muitakaan koruja työpaikalla hygieniasyistä. Mutta aina kun tulen töistä kotiin, oli vaikka yövuoro, laitan sormuksen sormeen. Toinen paikka, missä en sormusta pidä, on kuntosali. Sormukseni nimittäin naarmuuntuu helposti.
×
×
  • Create New...