Jump to content
Naimisiin.info

Looloo

Rouva
  • Posts

    412
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Looloo

  1. Nostetaan tätä ketjua lisää. Meillä Madeira on yksi vakavasti otettava vaihtoehto ja täältä on löytynyt jo nytkin paljon mielenkiintoista tietoa. Mistä muuten johtuu, että Madeiralle ei juuri järjestetä pakettimatkoja elokuussa? Pitävätkö paikalliset silloin itse lomaa, onko siellä liian kuuma elokuussa vai mistä moinen johtuu?
  2. Hääpainajaisia mullakin... En missään tapauksessa stressaa hääjärjestelyillä (tässä on paljon stressaavampiakin juttuja meneillään), mut silti häät kummittelee unissa. Juurikin viime yönä näin unta, että hääpäivänä huomattiin, että juhlapaikalla ei ole vessoja ollenkaan... Isä ja sulho siinä sitten käyttivät päivän siihen, että rakensivat pihaan puuseen :-D Ja siinä tuli hieno! Sydän ovessa, kauniisti maalattu jne. Minä huomasin kello 14 (vihkiminen tulee olemaan klo 15), että enpä muistanut mennä kampaukseen enkä meikkaukseen... Eikä sit käyty valokuvassakaan... Joskus talvella näin kahdesti unta, että oli hääpäivän aamu ja me ei oltu tehty mitään valmisteluita, ei edes kutsuttu vieraita...
  3. Tämä on ollut hyvä ketju, pari ideaa on saatu meidänkin häihin. Pakko kysellä hölmöjä: Finnmarie, kirjoitit että >Pöydille tulee viljaa, luultavasti hieman vielä vihertävää vehnää, muutamia ruusuja ja ruusun lehtiä lojumaan >pitkin poikin (tuomaan sulhon kaipaamaa eleganssia mun navettahäihini...) Siis meinaatko laittaa viljan, ruusunlehdet ja ruusut siihen vaan pöytäliinalle vai jonkinlaiseksi asetelmaksi? Säilyykö ruusut hengissä koko päivän, jos ne ei ole vedessä?
×
×
  • Create New...