Jump to content
Naimisiin.info

-koala-

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän -koala- kaikki viestit

  1. Mekin tavattiin pappi häitä edeltävän viikon perjantaina, samalla vähän harjoiteltiin sitä seremoniaa, kanttoriin oltu yhteydessä vain puhelimitse... Ihan riittävä näin, ja paremmin muistaa mitä se pappi neuvoi. Ja saatiin varma tieto siitä milloin päästään kirkkoon ja ettei siel ole mitään ohjelmaa ennen meidän vihkimistä, muuten nuo olis joutunu erikseen varmistamaan.
  2. Ei mitään erityisiä päätöksiä päivän kanssa, täysin ex tempore mentiin ostamaan sormukset, vaikkakin sulho oli jo jonkun aikaa sormuksista höpöttäny. Luulin hänen vaan pilailevan silloin aiemmin, mutta kai tuo tosissaan oli kun sitten yhdellä sukulointireissulla oltiin ennen kotimatkaa kaupungilla ja nähtiin kultasepänliikkeen ikkunassa ilmoitus alesta. Katottiin vaan hetki toisiamme ja sitten todettiin yhdessä että käydäänpäs tuolla. Käytiin, ostettiin rinkulat ja vaihdettiin sormukset parkkihallissa ennen kun lähdettiin ajamaan kotiin päin... ei siis mitenkään yltiöromanttista, mutta kelpas kyllä mulle
  3. Mulla on kihlasormus ollut reilut 2,5 vuotta sormessa lähes koko ajan. En ymmärrä miksi se pitäis ottaa pois kun tulee kotiin...? Ehkä mä tykkään sitt vaan sormuksestani niin paljon mutt en osaa ajatella ett ottaisin sen pois... toisaalta se on mulle rakkauden symboli, pitäähän sulhokin omaansa koko ajan (paitsi peleissään kun se on sääntöjen mukaan otettava pois), tulis ihan outo olo ilman sitä... Okei, uskon kyllä ett se säilyis paremmin jos sen ottais joskus pois kolhiintumasta, mutta sitte mä en vois pitää sitä koskaan. Kotona pois ettei se "turhaan" kulu ja (kuluttavissa) töissä pois ettei se kolhiinnu...? Mun työ kyllä kuluttaa, mutta käytettäväksi se sormus mun mielestä on tarkoitettu. Sitä paitsi mulla on kädet jatkuvasti esillä töissä ja ravintola-alalla kun työskentelee niin mieluummin pitää sitä sormusta että säästyy edes osalta niistä typeristä miesasiakkaiden vihjailuista kun huomaavat että on varattu... jos huomaavat... > Vihkiä etsitään nyt joka tapauksessa sillä periaatteella että se soveltuu pidettäväksi työaikanakin. Kuluu tai ei. Kihlakin on ihan hyvässä kunnossa kaikesta kulutuksesta huolimatta, varmaan annan vähän ehostaa sitä samalla kun sulhonkin kihla menee uudelleenkaiverrukseen.
×
×
  • Create New...