Jump to content
Naimisiin.info

Syysmorsian_2006

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Syysmorsian_2006's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Itselleni tulossa juuri tuo sormus, mutta keltakultaisena. Kyselimme hintoja ainostaan kahdesta paikasta, toisessa 0,36 ka sormukselle hintaa jäi tarjouskierroksen jälkeen 1625 € ja paikasta, josta ostimme oli lähtöhintana 1554 €. Meillä kävi sinänsä tosi hyvä tuuri, saimme siitä alennusta 30%. 0,50 ka sormukselle hinta-arviossa sanottiin lähtöhinnaksi 2930 €, olisivat myyneet sen 2340€.
  2. Hei vaan kaikille Ruusuhovilaisille, Olemme tässä pähkäilleet häämenujen tiimoilta ja emme ole yhtään varmoja, minkä menuvaihtoehdon valitsisimme. Minkälaisia kokemuksia teillä on Ruusuhovin ruokapuolesta? Mitä olette valinneet ja millaista ruoka on ollut? Pitää varmaan suunnata nokka kohti Ruusuhovia ja mennä aina maistelemaan eri vaihtoehtoja..
  3. Olen ehdottomasti myös valokuvausliike Peuran suosittelija. Olen nähnyt useita hääkuvia Peuran toteuttamana ja kuvat olleet aivan upeita. Käännyn itsekin ko. liikkeen puoleen, jos vain heillä vapaata. Kukkakauppojen kohdalta olen kuullut kehuja sekä Ursinista että Pentikin vieressä olevasta kukkaukaupasta ( en valitettavasti muista nimeä ) Jos häänne ovat Joroisten suunnalla suosittelen lämpimästi kampaamopalveluista Riikka Komppaa. Mielestäni hän on erittäin ammattitaitoinen. Osaa toteuttaa monenlaista ja, mikä ainakin itselleni tärkeintä, Riikka tekee asiakkaan tyylisiä juttuja. Näin on ainakin kohdallani aina käynyt. Ja tosiaan hän myös voi tehdä häämeikin.
×
×
  • Create New...