Jump to content
Naimisiin.info

-tirppa-

Rouva
  • Viestit

    75
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

-tirppa-'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. -tirppa-

    äänestä parempi kortti :)

    Ääni pitsikortille
  2. Meillä on häät 10.9. Olen ajatellut lähettää kutsut ennen kesälomia (toukokuussa tai kesäkuun alussa), ja rsvp olisi elokuun alussa.
  3. 10.9.2011 Espoon maistraatista vihkijä
  4. Meillä on häät ensi vuoden syyskuussa. Teemaväreistä (suklaan)ruskea ja valkoinen on päätetty. Kolmas väri mietinnässä; vaalea beige, vaaleanpunainen, sininen tai oranssi. Tällä hetkellä kallistumassa vaaleaan beigeen.
  5. 1. Sulhanen (tietty ) 2. Juhlapaikka 3. Bändi 4. Hyvä ruoka ja juoma 5. Karkkibuffa 6. Kuvaaja 7. Lapset paikalla 8. Rento tunnelma
  6. Meillä ehdoton ei - kermakakku - hääleikkejä - yltiömääräinen sydämien viljely - hääkaaret - omassa pöydässä istuminen - uskonto ja kirkko - hääkarkit
  7. Itse otamme vastaan; laitetaan sekä puhelinnumerot että sähköpostiosoitteet. Haluan olla perillä vastauksista.
  8. Meillä on jo kaksi lasta ja vasta ensi kesänä naimisiin. Olimme sitoutuneet avoliittoon lapsia hankkiessa. Suurin syy naimisiin menemiseen on juridiikka, arki kun ei muutu.
  9. Meidän perheeseen ei tule yhteistä sukunimeä. Minä aion pitää oman sukunimen, kuten myös mieheni. Hetken harkitsin ottavani yhdistelmänimen, olisi ehkä hiukan helpottanut asioimista lasten asioista. Lapset kun ovat jo miehen nimelle, joka vähän harmittaa, tosin lasten nimet sointuvat paremmin miehen sukunimeen. Minun kaveripiirini taitaa olla hiukan erilainen, kun lähes jokainen on pitämässä oman sukunimensä. Yksi poikkeus oli, joka vähän kummastutti kaikkia. Nainen oli jo pitkään kertonut että pitää oman nimensä, kun kysessä oli harvinainen sukunimi, jonka takia pariskunnan lapsetkin olivat äidin nimellä. Hääpäivänä sitten ilmoitti ottaneensa miehen nimen kun ei mies ollut suostunut ottamaan naisen nimeä. Lasten sukunimi vaihdettiin häiden jälkeen.
  10. -tirppa-

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Meille tulee karkkibuffa. Tiedän et tulee olemaan suosittu aikuistenkin keskuudessa, suku kun on täynnä herkuttelijoita. Oon jo hankkinut (vuokrannut valmiiksi) 6 purkkia. Sisältöä pitää vain miettiä. Hääkarkkien sijaan laitan kaikille omat pussit, joita saavat sitten illan aikana täytellä.
  11. Häät ovat tulossa vasta ensi vuonna, mutta nyt jo mietityttää miten muistaisin viime vuonna kuollutta siskoani. Ehkä liitän kimppuun medaljongin (tai muu muisto) tai siskon lempivärisen kukan. Morsiuskimpun vieminen haudalle häiden jälkeen voisi olla hyvä.
  12. Häiden aikaan olemme olleet yhdessä 12 vuotta, avoliittoakin takana 10 vuotta, kihloissa 3,5 vuotta ja lapset ovat 7 ja 5 vuotta. Ehdimme molemmat täyttää 30 vuotta ennen naimisiin menoa.
  13. Meille on nyt varattuna ensi vuoden syyskuun 10 päivä. Vieraita tulossa n. 80 joista 10 lapsia. Luulen et saadaan kaikki mahtumaan isoon ruokasaliin. Vihkiminen järjestetään paikan päällä, toivon mukaan pihalla. Vuoden päästä voin sitten kertoa miten onnistui
  14. -tirppa-

    Jos ei halua kaasoa

    Minulle ei ole tulossa kaasoa. Kukaan ystävistä ei tunnu niin läheiseltä että haluaisin hänet kaasoksi. Luultavasti ei tule miehellekään BM:ä samasta syystä. Seremoniamestari on vielä mietinnässä. Meille tulee siviilivihkijäiset joko paikan päällä tai edellisenä päivänä, joten kirkolta ohjaamista ei tarvita eikä ole kauheasti ohjelmaa: ruokaa ja tanssia, joten niiden kuuluttaminen onnistuu vaikka itseltänikin.
×
×
  • Create New...