Jump to content
Naimisiin.info

BTBride

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän BTBride kaikki viestit

  1. Meillä kihlasormuksissa kaiverrukset: Avokin nimi 09.09.2004 Bahia Feliz ja ukolla sitten meikäläisen nimi ja sama loppu. Vihkiä etsitään edelleen, mutta siihen tulee ainakin päivämäärä ja paikka, 07.09.2005 Las Vegas.
  2. Saa vihkimisen ilman uskonnollisuutta. Meiltä ainakin kysyttiin että halutaanko että koko vihkimisessä mainitaan sanallakaan Jumalasta tai uskonnosta muutenkaan. Uskoisin että Las Vegasissa jos missä saa ihan semmoisen vihkimisen kuin ikinä voi keksiä. ;D
  3. Meillekin tämän asian "helppous" selvisi vasta siinä vaiheessa kun oltiin menossa maistraatista hakemaan notaarin vahvistamaa passin henkilösivun kopiota, minkä Suomen suurlähetystö vaatii ohjeissaan. Vantaan maistraatissa meille kuitenkin sanottiin että missään nimessä ei tarvitse lähetellä mitään papereita suurlähetystöön, kaikki hoituu kahdella paperille, Marriage Certificaten kopiolla joka on vahvistettu Apostillella. Itse luotin suurlähetystön ohjeisiin kunnes sain parempaa tietoa maistraatista. Meillä meni kaiken kaikkiaan reilu kuukausi siihen että kaikki oli virallista Suomessa, nopeammin olisi onnistunut kun olisi saatu oikeat paperit heti Amerikasta mukaan. ???
  4. Paperisodan todellinen helppous ilmeni meille vasta täällä Suomen suunnalla. Kaiken olisi saanut hoidettua enemmän kuin helposti, mutta kuviteltiin että tähän menee aikaa ja vaivaa paljon enemmän. Eli nopein keino hoitaa koko paperisota on ottaa kappelista palvelu jossa Marriage Certificaten kopion saa kahdessa päivässä, sitten sen kanssa hakemaan Apostillea Secretary of Statelta. Niiden papereiden kanssa sitten Suomessa maistraattiin ja voilá n. viikossa avioliitto on virallinen Suomessakin. Meille tuli maistraatista ote väestörekisteristä. Näin saatiin varmistus että ollaan virallisesti naimisissa täälläkin. Eli lyhykäisyydessään: -esteiden tutkinta Suomessa (esteettömyystodistus kannattaa ottaa mukaan, vaikkei se todennäköisesti kiinnosta ketään) -vihkiluvan hakeminen kaupungin talolta -vihkiminen -kahdessa päivässä voi hakea Marriage Certificaten vihkipaikasta (tämä palvelu maksaa n. 50 dollaria, mutta nopeuttaa paperin saantia yli viikolla, en tiedä kuinka paljon tämmöistä palvelua on tarjolla, ainakin meidän vihkimiskappelissa tällaisen palvelun sai) -Marriage Certificaten kopion kanssa Secretary Of Stateen, sieltä Apostille tuohon Marriage Certficateen -Suomessa näiden papereiden kanssa maistraattiin, siellä ottavat kopiot papereista ja riippuen virkailijoiden työmäärästä avioliitto on noin viikossa virallinen Suomessakin Pikkasen harmittaa kun jotenkin oletettiin että homma olis kovinkin paljon työläämpää. Mentiin sen takia naimisiin vasta tokalla viikolla ja saatiin sitten odotella papereita Suomessa ihan turhaan, kun kerran muutamassa päivässä kaikki paperit olisi olleet omassa kädessä ja sitten vaan Suomessa maistraattiin. Turha siis paperisodan takia jättää haavetta toteuttamatta, helpompaa se on kuin voisi kuvitellakaan!!!
  5. Osa sormuksista AIVAN ihania!!! Ite tykkään isoista kivisormuksista. Kate Hudsonin ja Katie Holmesin sormukset aivan mahtavat. Ottaisin heti jos saisin. Tuolta kopiosivustolta mua miellytti eniten Britneyn sormukset. Amerikassa kaikki on suurta. Muakin on ihmetyttänyt se että sormukset on aina ihan vinksin vonksin naisten sormessa, mutta jos ois tommonen kivi omassa sormessa, sais mun puolesta ollakin sormus vinossa...
×
×
  • Create New...