Kaunitar

Jäsen
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kaunitar

  1. Tuttava pariskuntamme (tai siis lähinnä morsian) on askarrellut häihinsä kutsut, mutta kaikki ovat erilaisia. Siis ei pikkueroja, vaan yhdelle menee haitarimalli, toiselle yksinkertainen, kolmannelle ikkunakortti jne... Heidän mielestään idea on hauska ja saavat käyttää kaikki suosikki-ideansa. Mitäs tykkäätte? En keksi mitään haittoja, mutta jokin sotii tuollaista vastaan. Itse haluan kaikille samanlaiset kutsut, jotta kaikille vieraille tulee samanlainen ennakkokäsitys siitä mitä on luvassa. Kommentteja!?!
  2. Siis te jotka laulatte Ajatus yhteislaulusta tuntuu kivalta, mutta mitähän sellaiset laulut on, jotka sopii kaikille..? Hidastempoiset on helppo laulaa, mutta lässäyttääkö ne tunnelman? Ja nopeissa ei sitten hitaammat äänet pysy mukana... Mitä laulatte? (Siis jos laulatte )
  3. Tandempyörä, riksa, vossikka, pyörätuolit, potkulaudat, rullalaudat...
  4. Ystäväni häissä soitettiin trumpetilla (kuullosti oikeasti tosi hienolta!!) Auringon lapset. Ei laulua ollenkaan. Oli todella, todella kaunista!
  5. Jos olisit naimaton nainen vieraana häissä, niin pettyisitkö jos morsian ei heittäisi kimppua (eikä mitään muutakaan)? Vai huomaisitko edes? Vai olisitko kenties helpottunut? En aio viskata mitään, vaikka itse olenkin tykännyt kimppuja kaapata (olen saanut 3, korkea aika avioitua siis!) ;D Sulhokaan ei viskaa sukkanauhaa, jota ei edes ole... edit. muokkasin otsikkoa ja siirsin hääleikit-palstalle -janiina