Jump to content
Naimisiin.info

nasuttelija

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

nasuttelija's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ai niin, jos ne kupit tekee pilttipurkeista niin ne kierteet saa piiloon kun taas jälleen kerran levittää siihen purkinkaulaan reilusti erikeperiä ja kastaa purkin johonkin hileeseen tai muuhun silppuun. Joskus oli Tiimarissa tai jossain sen tyylisessä myytävänä sellasta vähän isompaa hilettä, joka valon mukaan vaihtoi vähän väriä hopean, vaaleanpunaisen ja vaalean lilan sävyissä = aika jäämäinen fiilis
  2. Olen joskus askarrellut pilttipurkeista tuikkukuppeja ja niistä tuli ihan hauskan näköisiä näin: reilusti erikeperiä pilttipurkin tasaiselle reunaosuudelle ja siihen kiepautetaan tavallisesta silkkipaperista leikattu suikale. Siihen suikaleen päälle voi sitten laittaa jotain koristeita jos haluaa ja sitten vielä kaiken päälle levitetään kerros erikeperiä. Kun kuivuu niin liima muuttuu kirkkaaksi= huomaamattomaksi ja "kovaksi". Sama periaate käy mihin tahansa lasikippoon eikä tarvitse ostaa mitää kalliita erikoisaineksia. Kokeile tykkäätkö.
  3. Tuo Villa Mankola mistä ketjun alussa on puhetta ei vedä paljoa väkeä. Isompi huone ehkä max 20 henkeä ja kaks pienempää huonetta ehkä 8henk/huone. Tanssia pitäs varmaan pihalla jos sitä haluaa. Joskus kuulemma tanssit on järkätty tien toisella puolella olevan amk:n aulassa, mutta epäilen sen "romanttisuutta". Kaunis vanha talo pieniin häihin kyllä. (edit: Kauheesti kirjotusvirheitä, korjasin pahimmat >)
  4. Jep, käytiin katsomassa Punaista Pirttiä. Mukava oli se nainen,joka paikkaa esitteli ja keittiöstä leijaili herkullinen ruoantuoksu . Meille tulossa n.30 henkeä, mutta vaikka paikka oli tosi kaunis niin ohjelmallisesti ei kovin hyvä pohjaratkasu . Isompi tupa on vähän arkisen näköinen ja sitten kaksi salia, jotka juhlavampia, mutta pieniä. Eli se meidän 30 henkeä pitäisi jakaa varmaan niihin kahteen salihuoneeseen syömään (muuten totaalinen sillipurkkiefekti, jos edes mahdollista) ja sitten ohjelma ja tanssi tapahduttava siellä tuvassa ja bändi sullottava jonhonkin nurkaan --> aika ahtaaksi ja tympeäksi menee. Kesällä toki helpompi ja toimivampi kun porukka voi olla ulkona, on iso piha ja katettu patio/terassi ja katettu tanssiparketti pihalla, mutta meille tulossa talvihäät, joten täytyy tuumata :-/ Nätti paikka, mutta siis ei meille kovin toimiva. Muistaakseni tilavuokra oli 7e/henk ja sitten ruoka alkaen 23e/henk. Ei valmiita menuja, vaan voi itse suunnitella mieleisensä. Hoitaavat kaikki muut paitsi kukat, mutta siis laittaavat kaikki valmiiksi ja tarjoileevat jne. koko helahoito.
  5. Okei, on tää touhua. Kirkkovihkimiset ilmasta ja siviilivihkiminen maksaa maltaita. Tasa-arvo kukkii > Jos ylipäätään saa jonkun suostuteltua paikan päälle... Meidän ois pakko saada käytännön syistä vihkiminen lauantaille ja haluttas et perheet ja ystävät ois siinä mukana ja et se tapahtus nimenomaan juhlapaikalla. En tiiä miten sen saa toteutettua, ku nyt tämä vasta iski tajuntaan . Ku olin siinä uskossa, et ku mies kuuluu kirkkoon, ni nou proplem, pappi tulee lauantaina, mutta eihän se vissiin voikaan vihkiä. (Mä oon kyllä käyny rippikoulun, mutta eronnu aikuisiällä kirkosta, kun alko olla turhan monta huonoo kokemusta näistä "uskovaisten" näkemyksistä ja ihmisten kristillisestä kohtelusta.) Jotenka, onko tuoreita kokemuksia siitä, miten nämä kimurantit lakipykälät sun muut käytännössä toimii Jyväskylässä?
  6. Niin ja siis se maistraatissa käynti tuntuu niin kalseelta, että halutaan siks tuolla hääpaikalla se vihkiminen, et ois tunnelmallisempaa. Ja myös käytännöllisempää kun ei tartte siirtyillä
  7. Mä kans aina ollusiinä uskossa että riittää, jos toinen kuuluu kirkkoon. Mä en kuulu ja mies kuuluu. Yritetään järjestää niin, että vihkiminen tapahtuisi hääjuhlapaikalla. Pappi kai se on joka sitten vihkii, kun ei taida maistraatin ihmiset lauantaina lähteä muualle vihkimään. Mitä sanoo viisaammat, ovatko suunnitelmamme toteutuskelpoiset, siis että voiko pappi vihkiä ??? ? Se kai sitten olisi tuo siunaus? Miten se eroaa vihkimisestä? Juhlapaikka vielä hakusessaan niin ei olla vielä oltu yhteydessä mihinkään "viranomaisiin" asian tiimoilta.
  8. nasuttelija

    Sulhasten suusta

    HYVÄ PATHE!!!! "Viimeisin meillä oli keskustelu hääautosta. Sanoin että hän saa sen valita, koska tietää autoista enemmän. Ja arvatkaapa mitä?Muruni esitteli minulle jonkun hypersuperexstra sporttiauton. "se kulkee niin ja niin paljon" jne. Itku meinas tulla kun jouduin hienovaraisesti vihjaisemaan, siitä miten hän mahtaa saada minut ja vannepukuni autoon? Kenkälusikalla kenties. " Aivan loistava juttu. Mä saatoin kuvitella ton tilanteen sieluni silmin enkä oikeesti muista millon oisin nauranu niin makeasti ku äsken. Vedet valu silmistä ja maha meni ihan kipeäksi ;D Mulla oli muuten jääny tää foorumi auki ja ku mies tuli töistä ni se oli alkanu kattelee aiheita ja hoksannu tän ketjun ja mulle sitten hihitteli (en ollu ite huomannu tätä aihetta). Vähän väliä oli lukemassa lisää ja sano et on vaarana jäädä koukkuun, et kohta taitaa moottoripyöräfoorumi vaihtua
  9. Jep, meillä sama mietinnässä. Haluamme vihkimisen juhlapaikalla (pappi, kun hääpäivä lauantai ja käsittääkseni maistraatista ei kukaan suostu lähtemään mihinkään eikä varsinkaan vika-ajan ulkopuolella) ja lähinnä mietityttää, että miten sen vihkiseremonian nyt sitten erottaisi siitä varsinaisesta juhlasta :-/: nyt loppu tämä virallinen osuus, juhlat alkakoon. Kun ei kuitenkaan olla poistumassa mihinkään kun tila on sama. Ainakin tällä tietoa. Niin, että olisiko jollakin ehdotusta tuohon lopetusasiaan?
×
×
  • Create New...