Marlai

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Marlai

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Multia
 1. Menimme kihloihin anoppilassa juhannusaattona aamuyöllä. Seuraavana aamuna noustiin iloisina ja salamyhkäisinä. Annettiin anopin itse huomata mitä on tapahtunut, kyllähän tuo vähän päivemmällä sitten yllättyi ja oli heti ottamassa kuvia. Pari viikkoa myöhemmin mun äidin luona pidettiin kihlajaiset, joissa oli vain mun puolen sukua kun sulhon suku on kauempana.
 2. Mä olen kans tosi herkistelijä, ja pillitän aivan taatusti. Lisäksi mulla on kamala esiintymiskammo, menen ihan lukkoon jos joutuu suuremman joukon keskipisteeksi, sanat takeltelee, naama on tulipunainen ja hiki virtaa. Se nyt vielä puuttuis että pyörtyisi alttarilla. Varmaan täytyis jonkinlaisia apupillereitä noutaa tohtorilta rauhoittelemaan. :-[
 3. Mies kysyi kihloihin menosta yöllä, matkalla Jalasjärveltä Laihialle. Itse olin kuskina ja mies istui vieressä. Yhtäkkiä kuuluu vierestä että mitäs jos mentäisiin kihloihin. Yritä siinä nyt sitten keskittyä ajamiseen ja tuollaiseen kysymykseen yhtäaikaa. Vastasin ilosta halkeamaisillani että mennään vaan. Sitten käytiin ostamassa sormukset kun päästiin sukulaisreissulta takaisin Poriin, silloiseen kotiin. Päiväksi päätettin juhannusaatto kun se kerran oli sopivasti siinä lähellä. Aatto vietettiin romanttisesti kahdestaan ja aamuyöllä laitettiin sormukset sormiin.
 4. Nonniin!! Tässä tuli ratkaisu mun kutsukortti ongelmaan. Ihana ajatus!