Kimuli

Rouva
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Kimuli

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Suomi
 1. Erittäin tyytyväinen ammattilaisen tekemään meikkiin, ennen kaikkea kestävä. Puuteria lisäsin kerran tai pari. Silmät, huulet kaikki oli täydellistä.
 2. Sain keltakultaisen ja valkokultaisen sydämen valkokultaisessa ketjussa. Kuvastavat meitä, mun vihkisormus kun on valkokultaa ja miehen keltakultaa.
 3. Nukahdin kyllä suht helposti yhdentoista paikkeilla illalla, mutta heräsin aikaisin jo ennen kuutta, kun ennen kahdeksaa vasta oli tarvis...
 4. Nieleskelin, kunnes näin mieheni koulukaverin kunniavartiossa uudessa hellepuvussa (kokovalkoinen univormu kenkiä myöten.) Alkoi naurattaa, ja nieleskely helpotti!
 5. Suutelimme aviopariksi julistamisen jälkeen.
 6. Minulla on tällaiset. Alkuun jalassa nuo vaaleanunaiset, kun jalka väsyy niin kultaiset ballerinat. Selkäongelmia, joten en voi korkeissa koroissa vaappua.
 7. Samaa mieltä, ei voi kutsua ellei kutsu myös häihin. Jos saisin vain kutsun polttareihin, niin loukkaantuisin ja varmaan jättäisin menemättä.
 8. Ei tule. Never heard ennen kuin täällä, enkä ole koskaan sellaista missään häissä nähnytkään. Tekemistä ja vaivaa löytyy jo omastakin takaa tarpeeksi...
 9. O tempora, o mores tosiaan. Mitä ei näytä aikakaan kultaavan, on näiden hämmästelevien "fundamentalistien" olemassaoloa, jotka aina tuomitsevat suureen ääneen muiden omistaan poikkevia valintoja...
 10. Tiedoksi vielä morsiamelle, lainan ottaminen ei ole yli varojensa elämistä, ellei takaisinmaksusuunnitelma ole epärealistinen. Kun on työpaikka ja säännöllinen kuukausipalkka, sen on kuin säästämistä, mutta takaisin pankille koron kanssa. Syöhän inflaatiokin niitä pankkitilillä makaavia rahoja tilikoroista riippuen. Jotkut tosiaan maksaa ihan omasta pussistaan häänsä. Ja punainen lanka oli, en kauhistele enkä paheksu muiden ihmisten päätöksiä siitä, rahoittavatko häänsä säästöillä tai pankkilainalla, jonka maksavat jälkeenpäin takaisin, etenkään pankkilainan yksityiskohtia käsittelevässä ketjussa. Jos haluat aiheesta jatkaa, kannattaa perustaa uusi ketju vaikka otsikolla "pankkilainan ottaminen häiden rahoittamiseksi - paheksuttavaa vai ei?".
 11. Jaaha, eikös tämän ketjun nimi ollut että "pankkilainan ottajat - missä vaiheessa haette lainaa?" eikä "tule ja arvostele muiden ihmisten henkilökohtaisia ratkaisuja"??? Meidän tapauksessa otamme lainaa koska päätimme häistä vain vuotta ennen ja siinä ajassa ei ihan alle keskiansioilla pyöräytetä häärahoja säästöön. Se ketä palkoillaan vuodessa laittaa kymppitonnin sivuun niin menköön muille ketjuille juhlimaan. Ei tarvitse tulla arvostelemaan muiden "tapoja aloittaa avioliittoa". Eivät ne pankitkaan katteettomasti ja ilman maksusuunnitelmia syydä rahojaan maailmalle, joten kaikkien osapuolien kohdalta on kyllä harkittu päätös. Mun nähdäkseni ei ole yhtään paheksuttavampaa säästää rahaa häihin kolme vuotta ennen joka kuukausi kuin maksaa lainaa takaisin vastaavalla tavalla jälkeenpäin.
 12. Tietääkö kukaan, auttaako solarium vanhoihin rusketusraitoihin?
 13. En tiedä millaisilla tuloja häitään varten säästävät ansaitsevat tai kuinka kauan he oikein säästävät ennen kuin häänsä pitävät... Meillä häistä tai niihin säästämisestä ei edes puhuttu ennen kosintaa, ja häät järjestämme vuoden kuluttua kosinnasta. Tässä ajassa ei tule useampaa tuhatta säästötilille kertyneeksi... Eli otamme lainaa, jonka kävimme neuvottelemassa alle puoli vuotta ennen häitä. Siitä lähtien laina on ollut käytössä ja voimme sitä nostaa millaisissa erissä ja milloin vain haluamme, takaisinmaksu alkaa tietenkin ensimmäisestä nostosta juosta. Ja laina on käytössä niin kauan kuin summaa on vielä jäljellä tai lopetamme sen, korko ja lyhennykset tietenkin vain käyttämästämme osasta. Ja kaikki hoituu verkkopankissa, kätevää.
 14. Kiitos kaikille kilteille hyvistä neuvoista, ne tullaan käymään läpi! Nyt ollaan itse varattu lennot ja kaikki hotellivarauksetkin on tehty! Varattiin netin kautta Nykistä hotelli ja Martha's Vineyardilta b&b. Bostonin hotelli otettiin Kilroyn kautta, saatiin halvemmalla kuin netistä. Auton vuokraamisen hintoja vielä vertaillaan. Kilroylta ja e-bookersista jo katsottiin, täytyy tsekata myös tuo avis. Jossain kohtaa täytyy tutkia vielä tarkemmin tuota saarelle siirtymistä, mihin satamaan meidän kannattaa ajaa, ja varata liput ja varmistaa mistä saadaan kolmeksi päiväksi autolle parkkipaikka. Miirun neuvon mukaan edullisempaa olisi hakea auto jonkun lentokentän yhteydestä kuin Manhattanilta, otetaan selvää. Ja parhaat autokartat saa varmaan paikan päältä sitten? Ehtisin jo myös huolehtimaan passiasioista, mutta vanhalla nimellä ja passilla mennään, koska lähdetään kolme päivää häiden jälkeen matkaan, ei ehdi mitään uusia dokumentteja siinä ajassa saamaan... heinäkuussa. Joten antaa olla. Tai enhän omaani kokonaan pois anna, otan kaksoisnimen. Eihän se mikään nettiviisumikaan Usaan vielä ollut käytössä, josta yhdessä vaiheessa muistaakseni oli puhetta uutisissa, joten huoli pois, näillä mennään. Nyt vain saisi heinäkuun puoliväli tulla pian...
 15. Kihla on sileä, vihkissä yksi 0,12 ct.