Wilmis

Rouva
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Wilmis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nyt on kierretty juhlapaikat jo pariinkin kertaan, ja alkaa vihdoinkin selvitä meille se oikea paikka Kauko-Pohjan ns on ihan kiva paikka myöskin. Se on isompi kuin Tapiola. Hyviä puolia siinä on suuri sali, samoin suuri lava. Rakennus on vanha, joten jotain pintaremppaa se kaipaisi sisäpuoleltakin... Sali on kyllä tosi siistissä kunnossa. Ulkoahan sitä on nyt maalailtu jne. Me on nyt päätetty vaihtaa juhlapikkaa, toivottavasti viimeisen kerran. ;D Tapiola olisi ollut muuten mahtava paikka, mutta sinne ei yksinkertaisesti mahdu koko vierasmäärä. Meillä kun kutsuttavia nyt onkin yli 200... : Päädyttiin viettämään häitämme näillä näkymin Ruoveden urheilutalolla, jonne mahtuu väkeä useampi sata
 2. Peltomaan lomatilasta... me on käyty kertaalleen katsastamassa paikka talvellä. Upealla paikalla, kauniit maisemat... Päärakennukseen mahtuu ruokailijoita aika paljon, mutta se on ihan perus maalaistalo useine pikkuhuoneineen. Pihassa on aittarakennuksia, joiden "terasseille" mahtuu myös väkeä. Juhlariihi on tosi hienoksi laitettu sisältä, ja sinne mahtuukin väkeä varmaan helposti 150.. Huonona puolena on päärakennuksen ja juhlariihen välimatka. Eli ne eivät ole vierekkäin.. Olemme paikan varanneet ensi vuodelle.. mutta todennäköisesti perumme varauksemme, koska saimme isomman juhlapaikan.
 3. Joo se on kyllä totta, että mitään kaunista järvimaisemaa tms ei siellä Tapiolassa ole... mutta ollaan käyty katsomassa muutamaa muutakin paikkaa, ja selvästi tuo on ollut paras vaihtoehto, koska halutaan saada vieraat mahtumaan samaan tilaan. Tarkoitus olisi nyt kesällä käydä katsomassa paikkaa vanhempien kanssa.. ja ottaa kuvia Teillä onkin häät sitten viikkoa myöhemmin kuin meillä, toivottavasti ei saada paikkaa remonttiin Niin, ei meistä kumpikaan Juupajoelta ole, mutta kaikki siä tuntuu sukulaisia tai muuten tuttuja olevan sulhon äiti on Juupajoelta... Meidän häistä ei tosin oo vielä kauheesti hiiskuttu, että ei se vielä sielläpäin yleisessä tiedossa ole ;D
 4. Me aiotaan kysellä bändiä Tampereelta.. ei vielä oo kyllä laitettu tikkua ristiin asian eteen Mikä päivä teillä ne häät ensi vuonna on? Ja mitä tykkäsit paikasta muuten? Meillä on vihkiminen Kurun kirkossa, mutta Juupajoen kirkko oli kyllä toisena vaihtoehtona... hmm.. ete kai vaan oo mun sulhasen sukulaisia
 5. Siitä Kylätalo Tapiolasta... niin netistä löytyy yhteystiedot. Tässä ne onkin: Yhteyshenkilö Jyrki Jokinen Puh. 03 476 6766, 050 516 8624 Remontoitu juhlatila vuokrattavaksi esim. hääjuhliin, kokouksiin jne. enintään 200 hengelle Kuvia ei valitettavasti netistä löydy... mutta sellanen puna-keltanen ulkoapäin. Hirsiseinät... iso sali.. keittiö on mukavan tilava. Sitten on sellanen pienempi takkahuone ja aika iso eteinen. Se vuokra tais olla 150 tai 170 euroo viikonloppu. Eli ei mielestäni paha hinta... : Kannattaa käydä ihan paikan päällä katsomassa, se on Vilppula-Ruovesitien varressa.
 6. Tampereen pohjoispuolelta mekin hääjuhlapaikkaa etsiskeltiin Taulaniemi käytiin katsomassa, on ihan kiva paikka, mahtuu ainakin se 200 henkeä, mikä meilläkin edellytyksenä on.. Päärakennuksessa on tuolit vähän eriparia keskenään... mutta tallinvintti on aika mahtava. Kannattaa sielläkin katsomassa käydä, jos se sijaintinsa puolesta kelpaa! Käytiin katsomassa myös Lomatila Peltomaata Ruovedellä.. myös sinne saa 200 henkeä sopimaan. Meillä onkin nyt alustavasti se varattuna, mutta todennäköisesti perutaan se vielä tässä kevään aikana.. Ihastuimme nimittäin Väärinmajalla olevaan Kylätalo Tapiolaan! On iso nuorisoseurantalo tms.. remontointu juuri viime vuonna. Joten siihen me varmaan päädytään.. Koska teidän häiden ajankohta on? Oletteko kirkon jo varanneet? :
 7. Ei oo meillä viä bändiä.. mutta Ruovedellä pitäis olla useampiakin kuulemma ihan hyviä bändejä häihin. Lomatila Peltomaan emäntä kertoikin, että hänellä on muutamien yhteystietoja..
 8. AnniinaH: Ylöjärvellä on ainakin Koivupuisto, mutta en sitten tiedä onko liian iso 30 hengelle... mutta hienolla paikalla on! Villa Näsi on myös, mutta on myös aika iso paikka.
 9. Meillä on häät ensi vuonna Ruoveden suunnilla ja onkin otettu selvää vähän juhlapaikoista... Eli Lomatila Peltomaa, www.peltomaa.net, on iso vanha maalaistalo, pihapiirissä on lisäksi muita rakennuksia ja paikalla on myös juhlariihi, joka tosin on muutaman sadan metrin päässä pihasta. Jäminkipohjassa on Kauko-Pohjan nuorisoseurantalo Väärinmajalla kylätalo Tapiola (joka me on päätetty valita ) Mikä teillä on häiden ajankohta? :
 10. Joo sitä Taulaniemee ollaan menossa katsomaan sunnuntaina Vaikuttaa muuten ihan hyvältä paikalta, mutta siitä on kuultu juu kaikenlaisia juttuja.... ja sanoi itse emäntäkin että hiljaisuus JO klo 24... Vaaleanpunainen päärakennus kun olisi toisenvärinen niin kaunishan tuo olisi : Tällä hetkellä paikan ainut miinus on nyt sitten se aikainen hiljaisuus...
 11. Kiitos tiedoista! Liutun juhlatalo jouduttiin hylkäämään kokonsa puolesta... meidän häihin on tulossa vajaa 200 henkee.. ;D Velaatan pirttiä voisi käydä katsomassa paikan päällä, jos vaikka näyttäisi vähän viihtyisämmältä kuin kuvissa Jos jollain on tietoa Ruoveden suunnalta joistain paikoista, niin kiitollisena otan tiedon vastaan! :
 12. Onko kellään tietoa Teiskon alueen työväentaloista /seurojentaloista? Entäpä Ravintola Maisa, saako sinne viedä omia juomia?
 13. Meillä on tulossa siis aika isot häät.. ja kysyisinkin nyt, onko kellään tietoa isommista juhlapaikoista Pirkanmaan alueella?