Jump to content
Naimisiin.info

Josoe

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Josoe kaikki viestit

  1. Me muistimme kaasoja ja best mania hääjuhlassa pienellä kiitospuheella & kirjalahjalla. Kiitimme myös kokkia ja tarjoilijaa "yleisön" edessä. (Meillä ei siis ollut pitopalvelua, vaan kyseiset henkilöt olivat pikkuveljeni kavereita, ammatti-ihmisiä kylläkin)
  2. Josoe

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Mielestäni pieni kiitos on kyllä paikallaan, mutta meillä ei kyllä olisi ollut varaa ostella Kalevala koruja tai hotelliöitä, vaikka olisimme halunneetkin. Toivottavasti kaasot ja bm eivät sellaisia jääneet kaipaamaan. Annoimme heille Elämän viisauden kirjat. Omien lastemme lisäksi meillä oli morsiusneitona toisen kaasoni tytär ja hänelle annoimme hopeisen ranneketjun kiitokseksi. Omat lapsemme jäivät ilman lahjuksia.
  3. Tämähän on tietysti ihan makuasia. Meillä oli miehellä kravatti, olisin varmaan purskahtanut nauruun, jos sillä olis ollu rusetti kaulassa. ;D Sulhaspojilla (9v & 2v) oli kyllä rusetit. Tuo plastron on kyllä tyylikkään js juhlavan näköinen, mutta ei tullut itselle mieleen ennen häitä. Ja tuollaista asiaa en kyllä aio ruveta harmittelemaan jälkikäteen. Kravatti oli oikein tyylikäs ja päivämme onnistunut!
  4. Meillä Sokos hotelli Lahden seurahuoneelta varattu hääsviitti poreammeella. Hinta S-etukortilla 210 €. Ilman korttia tais olla 230€.
  5. Josoe

    Lahti ja lähialueet

    Meillä häät Hollolan kirkossa 15.10.2005 ja juhlat Toivolan nuorisoseuran talolla. Sinuhen kakkuja saa tilattua ainakin Prismasta. Katselin vadelmakermakakkua ja se isoin koko 35-40 henkilölle maksoi 48,90 € eli hinnaksi tulee siis maks 1,4€ / henk. Oli ihan hyvääkin, koekakku maistettiin jo.
  6. Mulla uutta puku, lainattua alushame, vanhaa äidin äidin kaulakoru (joka kyllä samalla on lainattuakin) ja sinistä tulee sukkanauhaan.
×
×
  • Create New...