Jump to content
Naimisiin.info

White_Tiger

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän White_Tiger kaikki viestit

  1. Mamabear, en vielä ehtinyt kiittää kuvista eli suuri kiitos! Täytyy katsoa ajan kanssa tarkemmin, tulee vaan jo ihan kauhea matkakuume! Pikavilauksella huomasin, että tutuissa paikoissa olette käyneet - autokokoelmaan meni meiltäkin varmaan yksi muistikortillinen! Me on katsottu pelkkiä lentoja Ebookersin kautta ja lennot per nenu maksaa halvimmillaan noin 730 euroa + muistaakseni jokunen kymppi Ebookersille. Hotelli buukattiin viimeksi paikan päältä ja se oli viikolla jotain 80-90 dollaria per yö ja viikonlopuksi hinta nousi pilviin! Nyt katsoin esim. Excaliburin hintaa ja pe-ti taisi maksaa jotain 500-600 dollaria.. Olitteko muut muuten ostanut sormukset jo Suomesta? Näin me vähän suunniteltiin, koska aikaa meillä on Vegasissa vaan nelisen päivää.
  2. Suurkiitos Lra ja Mamabear vinkeistä ja vastauksista!! Ja onnea näin jälkikäteen vielä Lrallekin!!! Yritin Mamabear laittaa sulle yksäriä - toivottavasti onnistuin. Kuvia katsotaan supermieluusti!! Juu niinku ehkä nimimerkistäkin näkee, niin Vegas on ihan suosikkipaikka! ;D Käytiin siellä pari vuotta sitten ja valkoiset tiikerit jäi kovasti mieleen. Muutenkin pidin kovasti kaupungista. Monet sanovat, että se on liian iso ja ruma jne. mutta itse olin täysin eri mieltä. Sehän on kuin aikuisten huvipuisto - minusta oli aivan ihanaa katsella jättikokoisia rakennuksia ja kävellä illalla Stripillä ja ihastella ylisuuria valomainoksia jne. Ja sitä on naurettu moneen kertaan, että peleihin ei mennyt penniäkään! Ehkä mekin sitten tehdään niin, että ei aleta etukäteen varailemaan mitään kappelia.... Meidän hääpäivä olisi kyllä lauantai, joten en tiedä millaista ruuhkaa siellä on.... Noh, eiköhän Vegasissa pääse aina naimisiin! Ja lisää vinkkejä otetaan ilolla vastaan!
  3. Siis voi vitsi, täältä löytyi keskustelu erittäin mielenkiintoisesta aiheesta!!!! Olen aiemmin seurannut palstaa vain suvusta, mutta nyt oli pakko rekkautua sisään koska ollaan menossa naimisiin Vegasissa lokakuussa. Ihan siis kaksistaan, ja karkureissulla eli kukaan ei tiedä etukäteen! (paitsi yksi ystäväni, joka on lupautunut lähtemään sormusta etsimään kanssani - mies inhoaa shoppailua... ) Todella kiva lukea kokemuksia täältä!!! Ja onnea Mamabear!!!! Mä olen koittanut surffata etukäteen vähän noita kappeleita ja hulluksihan siinä tulee. Mutta ehkä me myös varataan vasta paikanpäältä, jos kerta onistuu ihan hyvin tuollaiseen lyhkäseen kaavaan. Saako Mamabear ja muut Vegasissa naimisiin menneet vielä udella, että mitä teillä on ollut päällä vihkitilaisuudessa? Itse olen ajatellut jotain rentoa vaaleaa, mutta en hääpukua. Yksi syy tähän on se, että meillä on tuo masuasukki mukana ja täytyy vähän miettiä, että mihin sitä lokakuussa mahtuu... Oletteko pitämässä mitään juhlia kavereilla Suomessa? Meillä on ajatuksena pitää bileet joskus keväällä ja laittaa niistä maininta kortteihin.
×
×
  • Create New...