Candace

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Candace

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Törmäsin tällaiseen kuvaan netissä. Mahtaa olla aika monta karaattia kannettavana (tämä ei kuitenkaan ole tietääkseni se alkuperäinen kihla ja voikohan tuo olla aito.. :-?)
 2. Söin joskus teininä Roa kuurin, vaikka ei minulla nyt mikään vaikea akne ollut. Ei sitä oikeastaan akneksi voinut kutsuakaan, finni siellä täällä. Menin kuitenkin ihotautilääkärille, joka sitten määräsi Roa kuurin. Käyttötarkoituksesta mainitaan seuraavaa: "Valmistetta käytetään vaikean aknen eli finnitaudin hoitoon, kun muut tavanomaiset hoidot eivät ole tehonneet. Lääkettä voi saada vain aknen vaikeiden muotojen hoitoon perehtyneen lääkärin määräämänä. Isotretinoiinia ei ole tarkoitettu murrosiän esivaiheessa esiintyvän aknen hoitoon" Eli tämän perusteella minulle ei todellakaan olisi pitänyt määrätä Roaa. No minä en silloin tiennyt tällaisesta, joten söin lääkettä aivan huoletta. Ehkä suurimpana haittavaikutuksena minulla oli huulien ja limakalvojen kuivuminen sekä ihon herkkyys auringolle. Vaikka huulia rasvasi jatkuvasti, ne olivat aivan kuivat ja kesällä piti laittaa voimakaskertoimista aurinkorasvaa. Nykyisten tietojeni ja kokemuksieni perusteella en ehkä söisi Roa kuuria. Finnit pysyivät joitakin vuosia poissa, mutta tulivat sitten ihan samallalailla takaisin. Joten minulla lääke ei auttanut kuin hetken. Panostaisin laadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin ja säännölliseen ihonhoitoon. Tarkentaisin vielä, että minulla ei siis todellakaan ollut akne vaan ehkäpä normaali murrosiän "finniaika". ;D
 3. Miu ja paha: Toin tähän esille kuvan Oliviasta (joka muuten on tosi kaunis sormus ) Muoks. kuva on timanttifoorumilta, voi poistaa, jos ei saa olla täällä.
 4. forelli: Oulujoki-sali sijaitsee Coronarian talossa Oulunjoen rannassa (rautasillan kupeessa, jos sanoo yhtään mitään..). Siellä on lisäksi saunatilat ja mahtavat näköalat joelle. Hinnasta minulla ei ole tietoa, kannattaa ottaa yhteyttä Pia Ruotsalaiseen (yhteystiedot löytyvät TervaToppilan sivuilta). Hän varmasti voi käydä näyttämässä tilaa. Ja sinne saa tietääkseni ottaa haluamansa pitopalvelun.