Jump to content
Naimisiin.info

cindy78

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän cindy78 kaikki viestit

  1. Mites noi yksittäiset tupsuripset saa irti jos siis haluaa ottaa ne pois ennekuin ne itsessään irtoaa? Lähteekö helposti vetämällä??! Ja kannattaako muu silmämeikki tehdä ensin ja sitten vasta liimata tekoripset? Sokoksella näyttää olevan noita yksittäisiä tupsuja ja niitä olisi tarkoitus kokeilla.
  2. Me mennään Phuketissa naimisiin joulukuussa 2007. Hääpaketti ollaan varattu Thomaksen firman kautta. Lähtöä edellisenä päivänä käydään maistraatissa ja hääjuhla on sitten rannalla Phuketissa. Me taidettiin varata hääpaketti viime keväänä/alku kesänä. Oletteko hankkineet suomesta hääpuvut ja sormukset yms.? Mietin vaan että minkähän hintaisia ne olisi Phuketissa. Itsellä ei vielä pukua eikä meillä ole sormuksiakaan!
  3. Me menemme joulukuussa naimisiin Thaimaassa. Tosin virallisen puolen hoidamme suomessa ennen lähtöä jotta välttyisimme paperisodalta. Eli menemme maistraatissa naimisiin ennen lähtöä ja hääjuhlaa sormus seremoineen vietämme Thaimaassa rannalla. Olemme palkanneet Thaimaasta häiden järjestelijän joka hoitaa asiat siellä päässä.
×
×
  • Create New...