Satura

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Satura

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mielestäni bändin hintaa ei kannata laskea 2x50min-näkökulmasta; muusikoilla keikkaan menee lähes koko päivä (matkat, roudaus ja päivystäminen hääjuhlassa) ja harjoitteluuun on saattanut kulua jo useampi tunti ennen koko showta 8-)
 2. Meille tulee varmaankin harvemmin häävirtenä laulettu 454:1-3 "Liekkejä on monta". Itse en ole niin innostunut avioliitto-osion virsistä ja kanttorimme näytti vihreää valoa tuolle ehdotukselle Marko, oletko itse soittanut vihkimisissä tuota virttä?!
 3. Tuulettakaa hyvin
 4. Olen ollut mukana polttareissa, vaikkei hääkutsua ollut tullukaan. Oli lievästi omituinen olo. Kaaso minut kutsui ja "vaati", että olisin mukana. Yritin kieltäytyä nätisti, mutta en halunnut tehdä asiasta numeroa, varsinkin, kun kaaso oli jo ilmoittanut morsiamelle, että olen mukana. Lähinnä oli olo, että olin lisäämässä vain seurueen lukumäärää... Tietysti kaikki on tapauskohtaista.
 5. Mielestäni Marimekon turkoosi Ananas-kuosi olisi ihan ehdoton somistuksessa. Esim. lautasliinat ovat ihanan raikkaat (ja Prismassa edukkaammat kuin Marimekon myymälässä!)
 6. Muakin kiinnostais kokemukset kyseisestä paikasta! Huhuu...?!
 7. Olen ollut itse vieraana Klippanilla, toimi hyvin. Tilaa oli tanssille ja esityksille. Venekuljetus oli Silja Linen terminaalin vierestä.