20062006

Aktiivijäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About 20062006

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Maistraatissa tiistaina 20.06.2006 klo 14.15.
 2. 120€ johon kuuluu potretit, vihkimisen ja juhlan kuvaaminen (yht.n.7h). Kuvaajamme näpsi n.1000 kuvaa joista n.300-400 kuulemma laitetaan levylle ja näistä saamme sitten itse teettää haluamamme. Muotokuvat (93kpl) saimme jo katseltaviksi, mitä haluamme muokattavan, ne muokataan toiveidemme mukaisesti.
 3. Multa löytyy tämmösiä... jotkut jo ehkä täällä on... Rakkautta on... ...yhteinen sävel Rakkautta on... ...kaikkialla Rakkautta on... ...kun hän on aina mielessä Rakkautta on... ...että päivät ovat tyhjiä ilman häntä Rakkautta on... ...vahvistaa häntä ostereilla ja samppanjalla Rakkautta on... ...keskittyä vain häneen Rakkautta on... ...olla hänen innoittajansa Rakkautta on... ...auvoisaa ajatella Rakkautta on... ...tuntea hänen vetovoimansa Rakkautta on... ...nähdä vaivaa hänen vuokseen Rakkautta on... ...pakko ilmaista Rakkautta on... ...häikäistyä hänestä Rakkautta on... ...näyttää tunteensa Rakkautta on... ...yrittää ymmärtää, kun hän on pahalla tuulella Rakkautta on... ...mahdoton unohtaa Rakkautta on... ...kuulla hänen äänensä Rakkautta on... ...tuntea itsensä eksyneeksi ilman häntä Rakkautta on... ...iso puhelinlasku Rakkautta on... ...auttaa häntä toipumaan Rakkautta on... ...vaikea verrata mihinkään Rakkautta on... ...ettei yksi suudelma millään riitä Rakkautta on... ...kun kaksi sydäntä lyö samaan tahtiin Rakkautta on... ...varastaa hänen sydämensä Rakkautta on... ...kääntyä katsomaan, kääntyykö hän katsomaan Rakkautta on... ...unohtaa mitä on tekemässä Rakkautta on... ...elinikäinen kumppanuus Rakkautta on... ...valo tunnelin päässä Rakkautta on... ...nähdä yhteinen tulevaisuus tähdissä Rakkautta on... ...heittää huolet hetkeksi Rakkautta on... ...viesti peilissä Rakkautta on... ...ylivoimaista vastustaa Rakkautta on... ...kaksi höyryävää mukia Rakkautta on... ...video, pizza ja jälkiruokahalaus Rakkautta on... ...löytää jotain arvokasta ja harvinaista Rakkautta on... ...kulkea pää pilvissä Rakkautta on... ...hellä suukko Rakkautta on... ...villi aisti-ilo Rakkautta on... ...hellittävä huolella Rakkautta on... ...uskoa hänelle unelmansa Rakkautta on... ...säilyttää salaperäisyys Rakkautta on... ...ruokkia romantiikkaa Rakkautta on... ...ihan pienissä asioissa Rakkautta on... ...se tapa, jolla hän tunteensa ilmasee Rakkautta on... ...jakaa sekä ylä- että alamäet Rakkautta on... ...keskittyä vain häneen Nämä ovat tuosta Rakkautta on... yhteinen sävel-kirjasta
 4. Ilmottelethan tänne kun jotain selviää?! Todella törkeetä käytöstä liikkeeltä !
 5. Mä soitin eilen vantaan maistraattiin ja kysyin olisko mahdollista jos vihkijä lukisi jotain vielä kaavan lisäksi, tylysti ilmoitettiin että, "Meillä vihkijät pitäytyvät kaavassa" . Aion kyllä vielä itse päivänä kysyä vihkijältä josko kuitenkin suostuis. Ja jos ei suostu, voinhan saada "hysteerinen morsian" kohtauksen, josko auttais ;D.
 6. Nuoruustango Lämpöni lempeni annan kaunis on nuoruutein näät suven ruusut kannan itseni yksin tein ei ole muuta antaa kuin tämä nuoruutein sulle sen tahdon kantaa en ota itsellein Muuta en koskaan tahdo kuin sinun olla vain elämä ympärilläin kaikkoaa kokonaan huominen päivä ei meitä vaaranna varjollaan kun sinun saan vain olla täysin ja kokonaan 100% varmuutta en sanojen oikeellisuudesta anna koska kirjotin ne biisiä kuunnellen ;D.
 7. Tika_: Ok juhlapaikka. Siisti, mutta vanhahtava, ei mun mielestä ränsistynyt. Piha etupuolella oli rinne (talo on niinku mäen päällä tieltä katsottuna), takana en käynyt mutta ikkunasta näin että sinne oli ajettu pakettiauto, jossa oli joidenkin oma baari :. Kauheen vaikee kuvailla, kun en niin kauheen tarkasti kiinnittänyt huomiota, mutta tästä voimme päätellä ettei se mikään kauhea paikka ollut ;D. Niin ja portaat oli semmoset mihin moni meinas kompastua kun korot meni lautojen väliin ;D. Hääpari tuli kivasti sivuovesta suoraan saliin jossa vieraat odottivat .
 8. Kerjäläisiä on eniten Margaossa ja Panjimissa. Mä oon kuullu myös noi puheet lasten vahingoittamisesta ihan paikan päällä. Köyhissä perheissä valitaan lapsi josta tulee perheen kerjäläinen ja hänet sitten jotenkin rampautetaan (onks toi oikee sana :-?), kauheeta ! En kuitenkaan nähnyt lasta ketä olisi vahingoitettu. Kulttuurishokki on raju (ainakin mulle oli) ahdisti myyjien päällekäyvyys, myös köyhyyden määrä järkytti aluksi, mutta maassa maan tavalla. Ja kannattaa tosiaan muistaa että goa on intian vaurain alue :-/. Loman pituudeksi kannattaa ottaa vähintään 2 viikkoa, aina parempi mitä pidempi ;D, paikkaan rakastuu totaalisesti. Mulla on aikaa suomeen paluusta jo jonkin verran, mutta olen kuullut huhua että venäläiset turistit olisivat innostuneet etelä goasta :-?.
 9. Mä olin kaverin häissä siellä keväällä. Porukkaa oli varmaan yli 100 henkeä. Hyvin mahtu pöydät ja silti jäi tilaa vielä tanssimiselle. Oliko apua ;D?!
 10. Mulle tulee viitta. Meillä on ilta häät, vaikkakin sisätiloissa, mutta ulkosalla liikuttaessa on kiva kun on varmasti tällä vilukissalla lämmin ;D. Viitan teen fleece kankaasta ja vuoritan organzalla.
 11. Mä tilasin meitin servetit täältä. 60kpl kahviservettejä 15,50 + postikulut.
 12. Vantaan maistraatti 20.06.2006
 13. Meillä kihloissa toistemme nimet ja 20.06.2002. Vihkisormuksiin tulee minulle: Sulho Minä 20.06.2006 ja sulholle: Minä Sulho 20.06.2006.
 14. Näin se ilmoitetaan vieläkin : Meillä on kaksi ihanaa poikaa jotka ovat molemmat syntyneet avioliiton ulkopuolella. Naimisiin mennään nyt vasta koska, silloin kun tuntui ajankohtaiselta yrittää lapsia, ei naimisiin meno ollut ajankohtainen asia. Meillä ei edes tule mitään suuria muutoksia, kun minä aion pitää oman nimeni, muu perhe kulkee mieheni sukunimellä.
 15. Tänään ajattelin lähteä jutskaamaan kultasepän kanssa, että minkäslaiset sormukset meille tehtäisiin. Reilu pari kuukautta olis vielä aikaa ja meillä on aika selkeä kuva siitä minkälaiset sormukset haluamme.