Tanuska

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tanuska

 1. Ääh..he eivät siis olekaan menossa naimisiin... joten tuo kuulostaa ihan pelkältä kateellisuudelta.. älä anna sen lannistaa!
 2. Maistraatissa meillä ei ollut mitään sisääntulomusiikkia. Annoimme vaan vieraiden mennä ensin vihkihuoneeseen ja sitten kävelimme sinne itse käsi kädessä. Vihkimisen jälkeen menimme ensimmäisinä takaisin "odotushuoneeseen" jossa meillä oli oma kannettava cd-soitin josta soitimme Hurriganesin "I Will Stay" -biisin samalla kun halasimme 15 vierastamme ja järjestäydyimme kaikki ryhmäkuvaan. Juhlapaikalla oli sitten muuta musiikkia mm. Mike Oldfieldiä
 3. Me menimme maanantaina 6.3.2006 klo 13.
 4. Kyllä mekin suudeltiin ihan spontaanisti lopuksi.
 5. Olisko kellään lisää kuvia Bygårdista?
 6. Käväisin Vernissassa katselemassa ja kyselemässä yhtenä päivänä. Juhlasali näytti tilavalta. Jos haluaa vain tilan, on Vernissan sali suht edullinen (30-40 eur/tunti) mutta siihen ei sitten sisälly mitään muuta. Jos haluaa näköalat joen puolelle ym. pitää neuvotella pitopalvelut kahvilasta. Ulospäin Vernissa on mielestäni vähän karu. Puistokulma on ilmeisesti aika iso, sieltäkin on otettava pitopalvelu paikan päältä jos mielii sinne juhlimaan.