Ronjatar

Rouva
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Ronjatar

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mitä tuo Artdecon Spray On Leg -makeup mahtaa maksaa? Noin suunnilleen edes? Entä ne putelit, jotka kulkevat suihkutettavien sukkahousujen nimellä?
 2. Tämä on varmaankin hölmö kysymys, mutta jos kerran em. tuotteet estävät kainaloiden hikoilun, niin lykkääkö sitä hikeä sitten entistä enemmän ulos muista paikoista, esim. otsasta ja hiusrajasta??
 3. Oma kokemukseni lukuisten vahausten ja yhden sokerointikerran perusteella on, että sokerointi on kivuttomampaa kuin vahaus. Jotenkin sokeroinnin jälki myös miellytti minua enemmän, ja tykkäsin myös sen kuorivasta vaikutuksesta. Tämä tosin vain yhden kerran perusteella, ehkä useammin sokerointia kokeiltuani osaan määritellä erot paremmin. Sekä vahaus että sokerointi on aina kivuttomampaa lyhyeen karvaan tehtynä. Karvan pituus pitäisi kuitenkin olla varmaan jotain puoli senttiä vähintään, että vaha/sokeri tarttuu siihen kiinni. Edit: Kokeilin siis sokerointia bikinirajaan, kainaloita olen tähän asti vain vahannut/epiloinut.
 4. Maria-79, itse olen käyttänyt ihan Veetin kylmävahaliuskoja. Niitä on moneen lähtöön: kuivalle iholle, herkälle iholle, normaalille iholle... Kokeilemalla selviää mikä parhaiten sopii!
 5. Kyllä siihen kainaloidenkin vahaamiseen tottuu! Riippuu tietenkin kipukynnyksestä, mutta ainahan se tottumattomalle tuntuu kipeältä. Itse olen vahaillut kainaloita noin vuoden ajan, ja lopputulos on ehdottomasti sen pienen hetken kirpaisun arvoinen! Karvat pysyvät poissa pitkään, ja pari viikkoa voi huoletta käyttää hihattomia kun nekin jotka kasvavat, kasvavat harvakseltaan ja hentoisempina. Ja jos vahan käyttö tuntuu liian kivuliaalta, kannattaa kokeilla vielä sokerointia. Itselläni se tuntui kivuttomammalta vaihtoehdolta, kun sitä hiljattain bikinirajaan kokeilin...
 6. Minäkin suosittelen J.I. Wahlbergia. Kihloja etsiessämme kävimme Tampereella kuusi kultasepänliikettä läpi, ja ainoastaan Wahlbergilla saimme hyvää palvelua. Ja vieläpä TODELLA hyvää: heillä meidät mm. ohjattiin heti istumaan (viidessä muussa paikassa jouduimme katselemaan kokoelmaa tiskin luona seisten) ja myyjä todella keskittyi palvelemaan meitä. Kokeilimme monia eri malleja, ja keskustelimme myyjän kanssa vaihtoehdoista ainakin puolen tunnin ajan, täysin kiireettä. Tunnelma ja palvelu liikkeessä oli todella mahtava! Päädyimme lopulta valkokultaisiin kihloihin, jotka heidän oma seppänsä takoi meille käsityönä. Samanlaisia sormuksia olivat tehneet aiemminkin, mutta miehelle tehtiin nyt pyynnöstä normaalia leveämpi. Lisäksi oma sormukseni tehtiin kokoon 18 ja 1/4. Palvelu oli siis myös joustavaa! Lisäksi myyjä pohti jo kanssani vihkisormusvalintaakin, vaikkei sen hankinta todellakaan ollut ajankohtainen. Sormukset haimme kolmen päivän kuluttua tilauksesta (aiemminkin olisi käynyt, mutta omat aikataulumme sen estivät). Kaiverrukset ja koot tarkistettiin sormuksia hakiessamme, ja lisäksi saimme vielä pienen "kihlajaislahjankin" heiltä! Olemme erittäin tyytyväisiä, ja palaamme varmasti J.I. Wahlbergin liikkeeseen myös vihkisormusta hankkiessamme. Vaikkemme tamperelaisia olekaan!
 7. Kyllä kelpaisi kimppu minullekin. En ole koskaan kuullutkaan, että eronneen morsiamen kimppu toisi epäonnea tms. Kaksi kertaa olen kimpun häissä napannut, ja nyt viimein on omatkin häät suunnitteilla
 8. Voi hitsi, olen nyt kahden päivän ajan yrittänyt soitella Heimo Mäkilälle, mutten saa kiinni! Kotinumero menee vastaajaan, mutta kännykkään ei suostu edes yhdistämään... Pitänee jatkaa yrittämistä. Ilmoittelen sitten, jos/kun saan tietoa kesän 2007 varaustilanteesta....
 9. ndnd, kertoisitko mainitsemistasi paikoista hiukan tarkemmin? Minulla ei ole minkäänlaista etukäteistietoa Ikaalisten juhlapaikoista... Missä sijaitsevat (Ikaalisten kirkolta "katsoen"), millaiset tilat, jne. Mikäli sinulla on tietoa paikkojen vuokrista, niin laittaisitko niitäkin? Saako kylpylään viedä oman pitopalvelun ja juomat? Eikös siellä ole ravintola?
 10. Olisiko kellään tietoa Ikaalisten (tai lähialueen) juhlapaikoista? Tarvetta olisi noin 150 henkeä vetävälle tilalle, jonne saa tuoda oman pitopalvelun ja juomat...
 11. Kiitos kuvista pikkupeikko! Paikka näyttää tosiaan kivalta, ja sain jo sulhonkin suostumuksen Millähän mallilla on kesän 2007 varaustilanne, tietääkö kukaan? Hiukan jäin ihmettelemään tämän ketjun aiempaa viestiä, jossa todettiin, että pöytiä ja tuoleja on useita erilaisia. Pikkupeikon lähettämissä kuvissa kuitenkin sekä pöydät että tuolit juhlatilassa näyttivät kovasti samanlaisilta... Olisiko jollain aivan viimehetken tietoa asiasta?
 12. pikkupeikko, laitoin privaa
 13. Pikkupeikko, laittaisitko privalla kuvia Ruissalon tanssipaviljongista myös minulle? Kiinnostaisi kovasti... Kiitos!