Jump to content
Naimisiin.info

mukuliini

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän mukuliini kaikki viestit

  1. Kiva että muitakin löytyy.Enköhän selviä tästä ongelmasta teidän ansiosta
  2. Ooon ajatellut et meille tulis isolla EVERLASTING LOWE
  3. mukuliini

    ABC-Saaret

    Kiva kuulla että tykkäsitte pitää varmaan sit käydä toisilla saarilla myös :
  4. Hei onko kenelläkään apua minulle kun kaiken maailman "kaverit" tulevat onnittelemaan häiden johdosta ja alkavat voivotella että heitä ei varmaankaan ole kutsuttu häihin. Mitä näille "kavereille" voi sanoa? Yksi jo tuli voivottelemaan ja en raaskinut sanoa että en ole aikonut kutsua häntä joten sanoin että kutsu tulee myöhemmin ???Sen jälkeen tämä kyseinen henkilö äkkäsi heti kysyä että onko häissä muuten ilmaista viinaa ??? >:(Olisi kyllä tehnyt mieli sanoa että turha odottaa sitä kutsua enää.Kai olen liian nössö kun en sanonut :'(
  5. mukuliini

    ABC-Saaret

    Joo no myö ollaan lähdössä sinne curacaolle ja ton suomen matkatoimiston kautta. Siellä on se chogogo resort(kolme tähteä) niin se on aika halpa.7 yötä perillä on jotain 1200-1300e(sisältää reittilennot veroineen ja 7yötä studio huoneessa.
  6. Me lähdemme karibialle curacaoon Siellä on ihanan kirkasta vettä ja lämmintä.Ollaan ton tulevan miehen kanssa päätetty että mennään sinne ja loikoillaan auringossa ja nautitaan toistemme seurasta, eikä mitään nähtävyys sompailua Matka kestää 7 yötä joka on tollaiseen rannalla makoiluun juuri sopiva aika.
×
×
  • Create New...