Jump to content
Naimisiin.info

Morsian07

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Morsian07's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Morsian07

    Rovaniemi

    Minkähintaisia ja mitä bändejä kysyittä? Laita vaikka yksityisviesti jos et halua näin "julkisesti" kertoa hintoja. Mun mielestä nuo "tavis" bänditkin maksaa aikalailla.
  2. Morsian07

    Rovaniemi

    Onpas kiva, ku on alkanu heräilemään henkiin tämä Rovaniemen keskustelukin. Me siirrettiin häät 9.6.2007 eli jouduin luopumaan talvihäistä :'( Tämä sen vuoksi, että juhlapaikka muuttui ja sinne sopii taasen kesähäät. Minkälainen teillä on musiikkipuoli? Eli tuleeko teille bändiä vai mitä? Ja onkos tietoa bändeistä ja hinnoista? Entä pitopalvelun hinnat? Onkos niissä minkälaisia eroja? Olen täällä säännöllisesti mikana vaikka olenkin "hiljainen" :-[ Palaillaan...
  3. http://yritykset.rovaniemenmaalaiskunta.fi/?DeptID=8521 Tässä on kuva Porohovista. Se ei ollutkaan safareiden omistama. Todella kaunis.
  4. Morsian07

    Rovaniemi

    Minäkin ilmoittautuisin joukkoon! Häät vasta 01 / 07. Toivottavasti saataisiin lisää porukkaa Rovaniemeltä tänne
  5. Onko kukaan pyytänyt tarjousta Porohovista tai Pohtimolammelta tai siitä keltaisesta hienosta kartanosta yli 120 hengelle, sekä lapset? Onko niissä pakko ottaa ruoka heidän kauttansa? Kirjoitelkaa mihin näin suuri porukka mahtuisi talvihäitä juhlimaan.
×
×
  • Create New...