wolfie

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä wolfie

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ite yhdistäisin siihen fiilikseen paljon lämpimiä värejä, ei liikaa tilaa (tiivis tunnelma), voimakkaita tuoksuja ja makuja. Mielestäni juhlapaikan ei pitäisi myöskään olla liian valoisa... Mutta en osaa antaa juuri nyt muuta neuvoa, kuin että kannattaa ehkä kysellä larppaajilta (liveroolipelaajat kun sisustavat pelipaikkoja roolipelin tyyliin sopivaksi) ja heitä löytää osoitteesta http://www.larp.fi/ajatuksia.html . Sivustolle pitää kirjautua, mutta se on ilmaista Ite oon "käyttänyt hyväkseni" larppaaja ystävääni erilaisten juhlien järjestämisessä.
  2. En muista millon se tuli (viime kevät/alku kesä), mutta subtv:llä pyöri se "unelmähäät" sarja, jossa morsiusparin ystävät loivat hääparille "satuhäät". Siellä oli mm. tehty sellainen ... tavallaan matto. Valkoinen lakanan tyylinen (pidempi kyläkin kuin normi lakana) kangas, johon ne tuputusmenetelmällä paino jonkin tyylisen sadun alun... Sellainen matto, kun morsius pari saapuu juhlapaikalle? Ja kannattaa katsella kirjoja kuten barbie morsiusneitona ja disneyn prinsessa elokuvia, sillä niiden hääkuvaukset on joskus melko inspiroiviakin, vaikka on niissä tietysti melkolailla siirappiakin
  3. En voi sanoa kun että ihan mieletön idea! Niin, niin moni pitää jotenkin vähän häpeällisenä sitä että joku ois "nörtti", mut tää menee niin loistavaksi! ^^ Katselin esimerkiksi noita hääkakkuja, enkä voinut olla nauramatta! (hyvällä tavalla, en pilkallani ^^ ) myönnän etten lukenu ihan kaikkia ketjun viestejä sanatarkasti, eli saatan toistaa jotain mutta monissa häissä on erilaisia ohjelmanumeroita, eikä niissä todellakaan kannata unohtaa teemaa! Ja miksei laittaa vaikka koneelta tulemaan joku hieno diaesitys teidän matkan varrelta otetuista kuvista?