Jump to content
Naimisiin.info

heidig

Rouva
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

heidig's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. heidig

    Porvoo

    Meidän kukat hankittiin Porvoon Kukkapalvelusta http://www.porvoonkukkapalvelu.com/ Sain juuri toiveitteni mukaisen callakimpun ja hintakaan ei ollut huima Kukkatalosta olen kuullut pääosin negatiivista palautetta. Kallis ja kukkien laatu ei kovin hyvä. Tämän tosin olen itsekin huomannut siellä asioidessani...
  2. heidig

    Porvoo

    Meidät vihittiin 18.8 pikkukirkossa ja pitää sanoa että vaikka etukäteen harmittelinkin ison kirkon paloa niin kyllä tuo pienempi kirkko oli ihanan intiimi meille Meillä oli vieraita n.100. Toki muutkin elementit teki tilaisuudesta meidän näköisen (papin puhe oli todella koskettava ja henkilökohtainen), mutta lopulta olen tyytyväinen että noin pienellä vierasmäärällä ei isoon kirkkoon päästy. Ainut ikävä juttu tuossa kirkossa on se, ettei siellä ole erillistä odotustilaa tms. sisäänkäynnin luona. Tultiin isän ja kaason kanssa pari minuuttia ennen vihkimistä kirkon pihalle ja siitä sitten melkein suoraan ovet avattiin ja käveltiin alttarille. Olisi ollut mukava päästä vähän aiemmin kirkolle rauhoittumaan, tosin papin mukaan tuollainen sisääntulo on paras. Ei jää niin paljon aikaa jännittämiseen ;D En siis halunut että sulhanen näkee mua ennen kuin vasta alttarilla. Siksi tuollainen säätö.
  3. heidig

    Porvoo

    Huh, ei oo enää kauheen pitkä aika meidän häihin. Eilen käytiin Porvoossa tekemässä häävalmisteluja eteenpäin, kun ei olla aiemmin päästy miehen töiden takia. Nyt on siis hoidettu kukka-jutut (tosin heittokimpun unohdin tilata, mutta hoidan sen ensi viikolla), huvilupa anottu, koristeet ostettu ja pistetty eteenpäin hoidettavaksi ;D . Niin ja käytiin myös avioliiton esteiden tutkinta tekemässä ja kuulutukset on häitä edeltävänä sunnuntaina Vihkiharjoitus ja papin kanssa keskustelu on pari päivää ennen h-hetkeä. Puvunkin sain pari viikkoa sitten ja olen kyllä tosi tyytyväinen Nyt pitäis käydä läpi tekemättömät asiat, kun en halua jättää viime hetkiin mitään. Mies on nyt omissa polttareissaan Mä vielä odotan omiani innolla!
  4. Meillä on miljöökuvaus heti vihkimisen jälkeen. Päädyttiin tähän, sillä ennen vihkimistä voisi olla turhan jännittynyt tunnelma ;D Bestman ja kaasot ovat luvanneet järjestää ohjelmaa vieraille siksi ajaksi kun olemme kuvattavana.
  5. Meidät vihitään entisellä kotipaikkakunnallamme. Kirkkoa varatessa meiltä kysyttiin onko meidät kastettu ko. seurakunnassa ja kun oli niin he ilmoittivat ettei meidän tarvitse maksaa mitään. Rinnastavat meidät siis paikkakuntalaiseksi.
  6. heidig

    Porvoo

    Ei ollu meille riittävästi kun oli pelkkiä kahviserviettejä enää n.100kpl jäljellä Noh, onneksi löysin yhdestä nettikaupasta vastaavat, ja vielä halvemmat kuin tuolla Kynttiläkamarissa Pistin samantien tilaukseen niin onpahan sitten elokuuta varten ajoissa valmiina.
  7. heidig

    Porvoo

    Tuulsille onnittelut, sitä ollaan rouva sitten nyt Kävin tänään hääpuvun ekassa sovituksessa ja voi miten ihanaa jälkeä oli ompelija tehnyt Olen tosi tyytyväinen ja odotan innolla, että näen puvun täysin valmiina päälläni. Varasin ajan koekampaukseen ja koemeikkiin elokuun alkuun. Kävin myös samalla Porvoon reissulla Kynttilakamarissa tarkoituksena tilata ruoka- ja kahviservietit. Harmi kyllä, juuri se väri mitä halusin oli loppumassa eikä sitä olla tilaamassa Nyt pitää etsiä jostain muualta...
  8. heidig

    Porvoo

    Mä en tiedä missä me vietetään hääyö kun kuultiin, että sulhasen sisarukset on järkänneet meille jonkun yllätyksen hääyön viettopaikaksi. Alunperinhän meidän piti yöpyä Porvoon Mitassa. Minä yövyn nyt sitten siellä kaason kanssa häitä edeltävän yön. Nyt on pistetty häätouhut kunnolla pystyyn. Lauantaina käytiin ostamassa tarvikkeita kutsuja varten ja käytiin tekemässä Stockalla lahjalista. Tänään kävin ompelijalla otattamassa mitat ja ostin samalla Porvoon reissulla korsetin Tällä viikolla pitäis väsätä kutsut valmiiksi...
  9. heidig

    Porvoo

    Ei oo vielä, elokuussa vasta Jos päädytte häneen niin saisinko kuulla sitten kokemuksia jne?
  10. heidig

    Porvoo

    Kiitos vinkeistä! Mä olen ollut Puerto Ricossa elokuussa muutamia vuosia sitten. On kait muuttunut käytäntö sitten.
  11. heidig

    Porvoo

    Tanssisaari on kyllä hääpaikkana varmasti huippuromanttinen Mihin olette suunnitelleet häämatkaa? Me tosiaan mennään johonkin miehen päättämään paikkaan, jonka saan tietää sitten lentokentällä vasta Meidän on tarkoitus olla tuolla matkalla vajaa viikko. Mulla alkaa koulu ikävästi tuossa melko pian häiden jälkeen, niin ei voida kovin pitkäksi aikaa mihinkään mennä. Alunperin meidän piti mennä Peruun muutamaksi viikoksi, mutta tosiaan tuon mun koulujutun takia se jää nyt väliin. Ensi vuonna sitten, jos aikaa riittää. Peru olis todella mielenkiintoinen maa, olisi kiva päästä näkemään. Meille tuli viime kesänä koirakin sieltä ja siellä olisi tuttuja jo ennestään, jotka osais neuvoa mihin kannattaa mennä. Pitänee järjestää sitten jossain vaiheessa honeymoon II ;D Kiitos Tuuls, odotan oikein rentouttavaa ja ihanaa viikonloppua. Viime kuukaudet on ollu kiireisiä ja rankkoja meille kummallekin. Mukavaa saada yksi hengähdyshetki arjen keskelle Kampauksesta ja meikistä: mä olen varannut itselleni ja kaasoilleni ajan Jazz Up:sta. Siellä on mun luottokampaaja ja meikkaaja, silloin kun vielä Porvoossa asuin. Missä liikkeessä Porvoossa laitetaan kynsiä? Ajattelin, että olis ehkä paras hoidattaa mun rakennekynnet siellä sitten joko torstaina tai perjantaina ennen häitä. Olen varsinainen tunari ja saan ne helposti rikottua :
  12. heidig

    Porvoo

    Me juhlitaankin Liljan kanssa häitä samana päivänä Ruotsinkielisessä seurakunnassa on yksi tosi mukava naispappi. En vaan nyt muista hänen nimeä Diana L: Mä luulen että suurin osa porvoolaisista bändeistä on ruotsinkielisiä. Minkätyylistä musiikkia haluaisit? Kannattaa kysyä Dansholmenin vuokraajilta, he varmaan osaa neuvoa sulle sopivia bändejä! Me ollaan mun tulevan miehen kanssa seurusteltu maaliskuussa 10 vuotta. Sen kunniaksi lähdetään maaliskuun alussa Amstedamiin viikonlopuksi Mies järjesti sen ensin yllärinä, mutta tuli vähän mutkia matkaan niin sen piti paljastaa se mulle etukäteen. Häämatkan se saa päättää itse. Mulle kelpaa mikä vaan ja rakastan ylläreitä
  13. heidig

    Porvoo

    Käytiin tänään häämessuilla, huh mitä meininkiä ;D Sormukset tilattiin meille kummallekin, muuten olikin aika turha reissu.. Porvoolaisista bändeistä en osaa minäkään pahemmin mitään sanoa. Mun isä on hommannu jonkun tuttavansa bändin meidän häihin soittamaan, sitä perinteistä humppaa...Mut humppaamisen jälkeen soittaa meidän tuttu dj-kaveri levyjä loppuillan Meillähän tuo pappiasia sovittiin muutama kuukausi sitten, taisin siitä täällä kertoa. Eli Mäki-Panula tulee meidät vihkimään. Sulhaseni äiti sopi tuon asian hänen kanssaan erikseen
  14. heidig

    Porvoo

    http://www.hannaseppa.com/ Tuollaisen olen joskus jostain bongannu. Hinta ei oo ainakaan paha, laadusta en sitten tiedä mitään..
  15. heidig

    Porvoo

    Cafe Helmi ymmärtääkseni vuokraa morsiusparille huoneen http://www.cafehelmi.net/ Me yövytään Porvoon Mitassa. Just tällä viikolla varasin huoneen KeepCool: ikävää, että saitte huonoa palvelua :-/ Mulle hyvä palvelu on ihan ykkösjuttu, josta olen valmis maksamaan enemmän. Mä hoidin varauksen e-mailitse ja se sujui jouhevasti. Nyt rupesi mietityttämään. Pitänee käydä tsekkaamassa paikka livenä kun ens viikolla tullaan Porvooseen.
×
×
  • Create New...