Jump to content
Naimisiin.info

Kaks ja matalat

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Kaks ja matalat's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Eilen kävin mittaamassa ja kuvaamassa. Olen tosin joitakin vuosia sitten juhlinut useammatkin juhlat kyseisessä paikassa, joten tuttu paikka jo entuudestaan. Eilisiä kuvia saa kun laittaa mulle yksärillä sähköpostiosoitteen.
  2. Meillä syksyllä pienehköt juhlat, vieraita n 55, ja paikkana meillä on Mårsbackan kartano Sipoossa, Talman kupeessa. Keravalta tulee matkaa n 7km. Mårsbackaan mahtuu "talonmiehen" mukaan about 80 henkeä, itse hoidettava pitopalvelut ja muut. Vuokra minusta erittäin edukas, 315e pe-su. Kuvia säpölla.
  3. Meillä häät ovat jo alunalkaen kompromissi. Mies ei halua mitään muuta kuin maistraatissa pyörähtämisen, ja itse haluan kunnon kemut. Joten pidämme pienet häät, joissa pääroolissa on mukava yhdessäolo lähipiirin kanssa, ilman mitään kimpunheittoja jne. Mies on tähän suostunut, ja on pienten alkuvaikeuksien jälkeen jo ihan hyvällä asenteella mukana järjestelyissä. Minä järjestän, mutta kaikki isommat päätökset joita on tehty, on kierrätetty miehen kautta - bändi, valokuvaaja, paikka jne. Juomat lupasi hoitaa, kun niistä ymmärtää paremmin kuin minä. Ilokseni on alun yrmistelyn jälkeen pikkuhiljaa rentoutunut, ja on jo intoutunut heittämään aivan mahtavia pikkuideoita, esim save-the-date -kortit ja olennainen osa koristeluja tehdään miehen idean pohjalta, lopputoteutus on tietysti minun vastuullani.
  4. Tänään kävin maksamassa sormuksen, lähti vielä kaiverrukseen ja pienennykseen. Ensi viikolla saa hakea kotio. Haaveiltu sormusmalli tuli sattumalta vastaan, niin mitä sitä turhia miettimään. Visa vinkumaan vain ;D
  5. Itse kaivelen myös ideoita kuinka juhlia erikseen ystävien ja sukulaisten kanssa. Miehellä omaan sukuuni verrattuna iso suku, ja ovat kaikki todella läheisiä, myös minulle. Todennäköisesti varsinainen hääjuhla, jossa on myös valanvannominen, tulee olemaan sukulaisten, ns. vanhusten juhla, jossa ainot 'kaverit' ovat kaaso ja mahdollinen BM. Vielä en tiedä, suunnittelun alkutaipaleella, että pidetäänkö kavereiden juhlat "polttareina" ennen hääjuhlaa vai vasta juhlan jälkeen, kuten riks:llä tuossa ylhäällä. Meillä on häät niin myöhään syksyllä, että kaverieden kemut voisivat olla yhdistelmä 'varjohäät-pikkujoulut', ja sitä varten voisi vuokrata vaikka sen saman paikan jossa meidän häät pidetään... Pohdintaa, ankaraa pohdintaa
  6. Minulle tuli ensimmäisenä mieleen läpinäkyvät ilmapallot joissa olisi valkoisia höyheniä sisällä, ja niistä kransseja tai muuten käyttää somistuksena. Ja eihän niiden pallojen tarvitse kaikkien olla suuria, pöytäkoristeeksi esim. pieniä palloja joissa muutama höyhen sisällä?
×
×
  • Create New...