Jump to content
Naimisiin.info

Juppe

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Juppe's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Saatiin vihdoin sormukset sormeen (tilauksesta reilu viikko), ja näyttävät / tuntuvat tosi hyviltä. Hinta oli kokonaisuudessaan 320 €, mitä en pidä kauhean pahana. Sen lisäksi, että lopputulos on erittäin hyvä, niin kaikkiin maileihin vastattiin todella nopeasti ja palvelu pelasi moitteettomasti. Voimme siis lämpimästi suositella X8:a (omat sormuksemme valmisti Eero Hintsanen).
  2. Kiitti Viivit kuvista, on tosiaan aika samaa tyyliä joka itseänikin miellyttää. Kävimme tilaamassa X8:sta titaaniset kihlat, itselleni 3.5 mm ja miehelle 5 mm. Mallina flakka, josta reunoja hieman pyöristetty. Hinta tulee olemaan noin 160€/kpl (kaiverruksineen), sillä sormukset tehdään sorvaamalla ja siihen tarvittava titaanikappale on kuulemma jotakuinkin sama tuon kokoisissa sormuksissa. Mutta hinta tuntuu ainakin meistä ihan hyvältä, ei tunnu että maksettaisiin liikaa. Niistä kaiverruksista sen verran, että tuo aiemmin mainitsemani laserilla tehtävä "käsialakaiverrus" (kuva aiemmassa viestissä) on ainakin X8:ssa mahdollista vain tiettyihin malleihin, joita he eivät itse valmista vaan jotka tilataan Saksasta (ainakin joitain malleja on osoitteessa www.kihlasormukset.com, josta sen kaiverruskuvankin bongasin). Eli eivät siis itse tee niitä laserkaiverruksia. Omalla käsialalla (meidän tapauksessamme etunimi) voidaan kuitenkin tehdä kaiverrus siten, että se kaiverretaan käsin mallista. Uskoisin, että hyvää jälkeä tulee silläkin tavalla. Mutta saa nyt sitten nähdä, kun saadaan sormukset lopulta sormeen asti (eli paketti postissa).
  3. Viivit, olisiko sinulla kuvaa sormuksistanne? Kuulostavat vähän samantapaisilta, mitä olemme itsekin ajatelleet.
  4. No sellainen mielikuva mullakin oli, en ainakaan näillä palstoilla huomannut kenenkään valittavan titaanista. Eli taidetaan siis pysyä valinnassamme.
  5. Kiitti vinkeistä! Olinkin jo kyllä kuullut tuosta X8:sta, pitää varmaan poiketa sielläkin. Ja tuollaisia kaiverruksia tekevät liikkeet taitavat olla aika harvassa, joten sitä paremmalla syyllä. Tänään yhden kultakaupan täti kovasti väitti, että titaanisormukset naarmuuntuvat tosi helposti (yritti vain puolustaa omia valkokultaisiaan..). Kuulosti aika oudolta, täälläkin monet ovat sanoneet nimenomaan valkokultaisissa sormuksissa näkyneen heti parin päivän jälkeen naarmuja. Sama täti tosin myös sanoi, että titaanisormuksia saa vain jenkeistä tilaamalla, joten eipä tainnut Suomen koruskene olla kovin hyvin hanskassa muutenkaan. Mitkä ovat teidän kokemuksenne, onko naarmuja näkynyt titaanissa? Ja miten/miten usein titaanista sormusta pitää huoltaa?
  6. Wau, kiitti supernopeasta vastauksesta! Tarkoitin tällaista kaiverrusta, eli malli omasta nimmarista. En kyllä tiedä miten helppoa on saada sellainen, mutta tykkäisimme siitä kovasti.
  7. Meillä olisi tarkoitus suunnta GL-koruun ensi viikolla kilhasormuksia metsästämään ja mielessä olisi pari kysymystä. 1) Onko edullisempaa ottaa samalla kertaa myös vihkisormus, jos sopiva sattuu silmään? Eli antavatko liikkeet (etenkin GL) jonkinlaisia "pakettialennuksia"? 2) Rivisormus houkuttaisi vihkisormuksena, onko jollain kokemusta titaanisesta sellaisesta? Mistä hankitte, missä hinnoissa liikutaan? 3) Tekeekö GL kaiverruksia, jossa on nimikirjoitus omalla käsialalla? Tai onko sellainen kaiverrus yleensäkin ihan tavalinen juttu vai pitääkö kaiverruttajaa etsiä kiven alta? 4) Saitteko GL-korusta sormukset heti mukaan (ja millaisia muutoksia/kaiverruksia niihin tehtiin)? Olemme tulossa kauempaa ja toivoisimme, ettei tarvitsisi järkkäillä postituksia tms. Kaikkiin näihin kysymyksiin saan varmasti vastauksen viimeistään liikkeestä, mutta ajattelin jos jollain olisi jo entuudestaan kokemusta vastaavista asioista. Kyseinen liike kun näyttää olevan aika monen suosiossa, enkä kyllä yhtään ihmettele miksi.
×
×
  • Create New...