Jump to content
Naimisiin.info

MrsPooh

Aktiivijäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

MrsPooh's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. meidän booliin käytetään näitä aineksia: vodkaa metsämarja FunLightia spriteä vichyä kaikkia hyvässä suhteessa ;D hyvää on ja alkoholipitoisuutta voi hyvin säädellä maun mukaan (ja laimentaa yötä kohti... ;D )
  2. HÄÄMENU Alkuruoka Salaattikimara (sis. erilaista "vihreää") Tomaatti-mozzarellasalaattia Italiansalaattia Kylmäsavulohilautanen Sinappisilliä Pieniä lihapullia Palvikinkkurullia täytteellä Pääruoka Kuorrutettua lohta tartarkastikkeella Naudanpaistia viherpippurikastikkeella Kasvisgratiinia Kermaperunat Keitetyt tilliperunat Sämpylöitä ja rieskaa, porkkanalevite Puna- ja valkoviiniä Maitoa, vettä, kotikaljaa Hääkakku Leipäjuustoa, pikkuleipiä, tiikerikakkua Kahvia, teetä, mehua Boolia Yöruokaa
  3. Kovasti on tullut mietittyä minun vihkin kaiverrusta ja olen (olemme) tulleet päätökseen: Aina kanssasi 27.5.2006. Kihloissa meilläkin on toistemme nimet ja pvm. Miehen kihlaan kaiverretaan vielä vihkipvm.
  4. Meidän juhlapaikassa on sellaiset pehmustetut kangaspäällysteiset tuolit, mikä sinänsä on ihan ok MUTTA ne on ihan hirvittävän näköiset! Ne on joskus muinoin ollut kermanvalkoiset mutta nyt kangas on pinttyneen harma - eli näyttävät ihan hirvittävän likaisilta - YÄKKI!! Oiskos ideoita mitä niille vois tehdä? En usko että huputtamiseen riittää aikaa...
  5. Eilen käytiin ostamassa minun vihkisormus!! Sulholle ei tule uutta sormusta, ainoastaan kaiverrus kihlaan. Oltiin kyllä käyty katselemassa sormuksia jo aiemmin ja silloin juuri tuota ostamaamme sormusta ei kaupasta löytynyt. Se tilattiin kauppaan ja rakastuin siihen heti eilen kun näin sen. Eli vajaa 2 kk ennen häitä sain sormukseni.
  6. MrsPooh

    Kreikka

    Mintti & Pelagia: toivotaan todellakin että Lefkas on kaikkea sitä ihanaa mitä ollaan kuultu! Odotan matkaa aivan innolla, eihän häämatka voi olla muuta kuin onnistua!
  7. MrsPooh

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Bestman ajaa. On luvannut hankkia jonkun hienon auton. :
  8. MrsPooh

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Sisääntulo musiikiksi ollaan valittu Elgarin Pomp and Circumstance ja ulos mennessä Mendelsohnin häämarssi. Häävalssia emme tanssi ollenkaan vaan jonkun ihan muun tanssin..
  9. MrsPooh

    Häätanssi / häähidas

    Me päätettiin kans skipata valssi ja tanssia Rod Stewartin Have I Told You Latelyn tahtiin.
  10. Kaksi kaasoa, todella hyvä ystäväni ja rakas siskoni.
  11. Olimme jo varanneet Villa Elban hääpaikaksi mutta mieli muuttui, kun huomattiin että vieraista ei läheskään kaikki pääse tulemaan. Eli Elban juhlasali rupesi tuntumaan vähän turhan isolta. Löysimmekin unelmapaikan melkeinpä sattumalta: Vanha Tullipakkahuone. Paikka on rempattu muutama vuosi sitten ja se on todella kotoisa ja lämpimän oloinen. Lankkulattia ja parrut katossa tekevät siitä ihanan vanhanaikaisen. Ihastuimme siihen heti ja vaikka vuokra onkiin aika kallis, päätimme satsata paikkaan - kerranhan niitä häitä vain tanssitaan! Meillä on vain toinen puoli käytössä, koska vieraita on tulossa n. 60-70. Jos on isommat häät, niin saa koko paikan käyttöön ja silloin sinne mahtuu jopa 200 hlöä.
  12. MrsPooh

    Kreikka

    Varattiin matka Lefkakselle, hotellina Ionian Blue. Lähtö on 10.7.
  13. Rod Stewart: Have I told you lately. Sulan joka kerta kun kuulen sen...
  14. MrsPooh

    Santorini

    Mietimme myös häämatkaa Santorinille, ajankohta on heinäkuu. Oia kuulostaa todella ihanalta paikalta mutta löytyykö Oiasta rantoja? Haluaisimme löhöillä muuallakin kuin uima-altaan reunalla, joten miten on...?
  15. Vaihdan todella harvinaisen sukunimeni (ei suomalaista alkuperää) avioliiton myötä todella tavalliseen suomalaiseen nimeen. Kokonimikaimoja minulla on tähän asti ollut tasan yksi USAssa, toukokuun jälkeen minulla tulee olemaan todella monta kaimaa Suomessa. Aluksi tämä asia ahdisti, tuntui että identiteetti kärsii mutta nyt olen sopeutunut ajatukseen ja olen ihan positiivisella mielellä. : Romantikkona ajattelen myös, että on ihanaa kun meillä on sama sukunimi mieheni kanssa!
×
×
  • Create New...