Jump to content
Naimisiin.info

daffodill

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

daffodill's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Noh, rohkenenpa olla eri mieltä valtaväen kanssa tässä asiassa. Mautonta on ehdottomasti kerätä pelkkiä seteleitä tai kierrättää kenkää kaksi kertaa tms. mikä todella köyhdyttää vierasparkojen kukkaroita. Mielestäni tämä on hauska ohjelmanumero, eikä kukaan katso laittaako morsiusparille 5 senttiä, euron vai ei yhtikäs mitään. Juju ei kyllä mun mielestäni ole kerätä roppakaupalla sitä rahaa! Melkein kaikissa häissä, missä olen päässyt vierailemaan, on tämä juttu ollut ohjelmassa, eikä kukaan ole pannut pahakseen, vaan mukavaa on ollut. Hyvät ihmiset, laittakaa sen verran sitä rahaa kuin viitsitte tai älkää ollenkaan! Eihän sitä kirkon kolehtiinkaan ainakaan euroa enempää lahjoiteta ;D Niin, ja eihän sitä tietenkään ole pakko rahaa kerätä, jos sydänalasta riipaisee Tehtäväidea sulhasen ompelutyöstä kuulosti hauskalta! Olisiko muita ajatuksia?
  2. kukkien siemenet kuulostavat kivalta idealta Mitkä siemenet olisi sellaisia, että kerrostalossa asuvat vieraatkin saisivat osansa onnesta? Siis sellaisia jotka voisi kylvää ruukkuunkin? Vielä kukkasipuliasiasta: mahtaako kukaan tietää, onko niitä myynnissä ennen elokuun neljättä
  3. Vielä lisäkysymyksiä Saakohan puunvärisiä pyykkipoikia ostettua ihan tavallisista kaupoista esim. prismasta? Millaisilla väreillä niitä voi koristeilla? käykö akryylivärit? Sitte vielä sitä mietin, että laitatko magneetin ohella jonkun tekstin, jossa kerrotaan mikä ja mihin käyttöön se sopii..? Sori, näitä kysymyksiä tuli nyt kauhee liuta Hoksasin, että tietenkin voi perheeseen antaa jokaiselle magneetin, koristelee vain jokaisen erilaiseksi!
  4. tosi hieno idea tuo pyykkipoikamagneetti! olen itsekin yrittänyt miettiä pääni puhki jotain korviketta perinteisen hääkarkin tilalle. Sipulikukka olisi ihana, mutta niitä ei vielä saa meidän häiden aikaan :-/ Ei kai haittaa, jos perheeseen tulee sitten useampikin magneetti, kun kaikille vieraille se annetaan? Siis jos on äiti ja isä ja kolme lasta, niin perheeseen tulisi sitten 5 magneettia. Annatko sinä pyykkipojan kaikille? Täytyy kyllä miettä, jos ottaisi idean käyttöön ;D
  5. joku kertoi korvanneensa hääkarkit sipulikasvilla, jonka vieraat sitten voisivat istuttaa. Aivan loistava idea! Mietin vaan, että kun meillä on häät 4.8. saakohan niitä ostettua ennen sitä, kun istutusaika on vasta syksyllä??
  6. daffodill

    Kynttiläasetelmia!

    Jaaha, kiitos vastauksesta Pitää lähteä siis peilinmetsästykseen! Ja parafiinkikynttilät luultavasti hankintaan...
  7. daffodill

    Kynttiläasetelmia!

    Voikohan parafiinikynttilöitä polttaa sellaisen peilineliön päällä ihan noin vain? Siis tarvitseekohan kynttilöitä laittaa vielä erikseen johonkin lasikuppiin tms? Muuten, tietääkö kukaan mistä noita pieniä peilinpaloja saa? Itse ei oikeen kehtaa alkaa peilejä särkemään. Pallokala, minä en ainakaan uskaltaisi polttaa sisällä kynttilää, joka on tarkoitettu ulkokäyttöön. Naapurimme poltti nimittäin toissajouluna ja meinasipa tuikata koko talon tuleen.
  8. Kyllä minullakin tulee joskus mieleen ajatuksia, että entäs jos ottaisi ja peruisi koko häät! Niinkuin Sofy muistaakseni sanoi, kun sydämen ääntä kuuntelee, on varma, että yhdessä sitä ollaan koko loppu elämä. Sitten, kun alkaa miettimään asioita järjellä tulee mieleen kaikki mahdolliset uhkakuvat tulevasta. Monet avioparit tuntuvat puhuvan "vaikesta ajoistaan" ja mietin, että minkälaisia vaikeuksia me vielä kohdataan, ja miten niistä selvitään! Olen luonteeltani melkoinen murehtija, kenties perinteinen suomalainen "ken kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa" - ajattelija. Eli usein silloin, kun tunnen olevani onnellinen, alankin ajattelemaan, että kohtapa en varmasti olekaan, sillä eihän onnen tunne kerrallaan kovin kauaa kestä. Eikö olekin järjetöntä : No, onneksi tuleva mieheni tietää hupsut ajatukseni ja ymmärtää minua Kuitenkin, jos tosissaan ahdistaa ja pelottaa naimisiinmeno ja vieläpä usein, kannattaa mielestäni asiaa pohtia uudelleen. Tässä vaiheessa on silti helpompi erota kuin häiden jälkeen, vaikka kukapa häiden peruuttamisesta pitäisi... Itse yritän punnita asioita tarkkaan (usein liiankin tarkkaan ) järjen voimalla etenkin ison päätöksen edellä, mutta täytyy muistaa kuunnella myös sydämen ääntä! Minun sydämeni sanoo tahdon p.s. eräässä artikkelissa sanottiin hyvin, että maagisen "löysin sen oikean" sijaan pitäisikin sanoa "löysin hänet, kenen kanssa päätin olla". Paljon on siis kiinni myös tahdosta ja yrittämisestä. Pitää vain päättää, kenen kanssa on valmis yrittämään! Tsemppiä kaikille!
  9. Juu, olen tainut kertoa, että täällä surffailen, kun se kysyy, mitä oon tekemässä : (huh, miten monta pilkkua tossa lauseessa) Ei oo tietääkseni kuitenkaan kirjautunut tänne, eikä kai edes lukenut näitä viestejä...
  10. Toivon ja odotan, että kaasoni on nimenomaan henkisenä tukena ennen häitä ja tietty myös h-hetkellä. Kaason tehtävä on rauhoittaa, etten joudu paniikin valtaan : Odotan myös, että kaaso auttaa jonkin verran esim. kutsukorttien valkkaamisessa ja tekemisessä, sekä koristelussa. Kaaso on vähän sellainen jokapaikan höylä, joka muistaa huolehtia ja varmistaa ne asiat, jotka minä unohdan ;D Toivon myös, että kaasoni toimii aloitteentekijänä polttareideni järjestelyissä (onneksi on paljon muitakin apujoukkoja!). Lisäksi on tärkeää, että voi kysyä esim. kampauksesta ja pukuvalinnasta.
×
×
  • Create New...