Jump to content
Naimisiin.info

joani

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

joani's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. joani

    Tuusula

    Meillä oli nyt lauantaina häät Gustavelundissa ja voin todella suositella paikkaa.Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää. Kaikkein parasta oli ihana sää, joka oli omiaan antamaan täydellisen silauksen juhlapaikalle. Gustavelundissa on ihana piha järven rannalla. En ole päivääkään katunut juhlapaikka valintaamme.
  2. joani

    Tuusula

    Minusta nuhruinen on hiukan hassu sana kuvaamaan paikkaa tai en itse saanut sellasta kuvaa siellä käytyäni. Ainakin ravintolasali oli ihan ookoo,ehkä siellä alakerrassa olevat tilat edustivat sitä seiskytlukua. Mutta seiskytluku (varsinkin loppupuolella) on hyvää vuosikertaa. Mutta makujahan on monia.....
  3. joani

    Tuusula

    Me juhlimme hotelli Gustavelundissa. Se on minusta ihanalla paikalla luonnon keskellä ja iso piha järven rannalla. Ravintolatila on iso ja avara. Mahtuu jopa 250 vierasta. Meille tulee vaan noin 60 eli tilaa riittää hyvin. Lisäksi sieltä voi varata huoneita vieraille yöpymiseen.
  4. joani

    Tuusula

    Onnelalla on kotisivut http://www.onnela.com/. Solbackenilla ei ole minkäänlaista nettisivua,mutta sinne pääsee toki helposti paikanapäälle katsomaan.
  5. joani

    Tuusula

    Me kävimme katsomassa Solbackenia ja muutamia kuviakin tuli otettua,mutta koska oli aika pimeä päivä niin kuvat on hiukan hämäriä.Suosittelen soittamaan tälle tilan vuokraajalle, he kyllä mielellään päästävät teidät katsomaan itse tilaa ja voitte samalla arvioida mahtuuko vieraanne sinne juhlimaan. Meidän käynnin aikana tila ei todellakaan ollut juhlakunnossa,mutta varmasti siitä saa kivan ja viihtyisän.Me kuitenkaan emme valinneet Solbackenia,vaan päädyimme hotelli Gustavelundiin. Juhlapaikaksi se oli ihana ja sijaitsee kauniisti järven rannalla ja sinne mahtuu jopa yli 200 vierasta ravintola puolelle.Niin ja matka kirkolta ei ole pitkä.
  6. joani

    Tuusula

    Meillä on häät 19.8.2006 Tuusulan kirkossa ja jatkot Krapinhovissa. Sulhanen on kotoisin Tuusulasta ja hänen äitinsä asuu siellä edelleen,joten saimme varattua halutun päivän ajoissa. Itse asumme Vantaalla. Tiesin jo kauan,että haluan joskus mennä naimisiin juuri Tuusulan kirkossa. Jatkopaikka on vaihtunut Gustavelundiin.Juhlapaikkana aivan ihana. Krapihovi oli liian pieni meidän vierasmäärää ajatellen.
×
×
  • Create New...