Jump to content
Naimisiin.info

Nelleh

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.geocities.com/btiipero/index.html
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    oulu

Nelleh's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nelleh

    Tuikkukippojen koristelu

    Mulla ei ole mitään kuvia laittaa mutta ajatuksena ois ostaa Ikeasta sellasia tuikkukippoja ja kiertää ulkopuolelle ihan alas nauha ja se rusetille. Tai sitten pujotellaan rautalankaan pieniä sieviä helmiä ja kiedotaan tuikkukipon ympärille sitä.. tietenkin väriteeman mukaisesti.
  2. Tämmöisiä kysmyksiä olen pohtinut... -montako vierasta -mitä tarjoiltu -paljonko maksoi? Meidän häät uhkaa kaatua siihen ettei saada rahoitusta kuntoon.. olen nyt pohtinut että tehtäis itse ruoka. Kuinkahan halvalla mahtais päästä n.70 vieraan häistä.. tuo luku pitää sisällään n.50 aikuista.. :
  3. Siis aivan ihana. pääsi kyllä omalle listalle kärkipäähän ehdotukseski kutsuun..
  4. Nelleh

    Häätanssi / häähidas

    Voisko joku laittaa sanat tuohon biisiin.. vaikuttais semmoselta mikä sopis meillekin.. en vaan jaksa ite alkaa sanoja kirjotteleen ja netistä en onnistunu löytämään.. :-/
  5. Nelleh

    Häätanssi / häähidas

    Tietääkö kukaan mistä vois saada ladattua Metallican Nothing Else Matters- biisin???
  6. Nelleh

    Talvihäiden teema

    me päätettiin mennä naimisiin joulukuussa 2008. Teemaksi aateltiin jotain talven ihemaata.. jotain jouluista.. mutta kun luin tämän ketjun läpi tuli sellanen fiilis et haluunkin jotain lämminhenkistä.. Pitää kehitellä ideaa vähän..
  7. Nelleh

    Musiikkia netistä laillisesti?

    Net.anttilasta voi myös ladata biisejä.. mutta jotenkin se on huono kun siinä pitää olla netanttilan oma soitin koneella (se on kyllä ilmainen) mutta niitä biisejä ei onnistu siirtää soittimelta omiin tiedostoihin.. (tai onnistuu kun kiertää sen.. ite tein niin et siirsin ensin puhelimeeni ja puhelimesta koneelle) mutta vaikka ei tekiskään noin niin ne biisit voi polttaa sen soittimen avulla cd-levylle. ja cdon.comissa vois myös ladata.. siitä ei kylläkään ole kokemusta. :-/
  8. Osaisko joku kertoa millainen se Turkansaaren kirkko on? Onko siellä urkuja? Onko lämminhenkinen? Millainen koristelu sinne sopisi?
  9. voisko sussiliina laittaa mullekin yksityiskohtaisempaa tieto turkansaaresta.. hintoja yms. kuinka kauan ennen h-hetkeä se pitäisi varata?
×
×
  • Create New...