Jump to content
Naimisiin.info

CaWom

Aktiivijäsen
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by CaWom

  1. Kävin kyselemässä Turussa myös hääkimpun hintoja. Pasadenassa sanoivat, että täytyy maksaa 30 euron varausmaksu, jotta ehtivät tehdä kimpun kyseiselle päivälle. Oletteko muut törmänneet tällaisiin varausmaksuihin? Vähennetäänkö se kimpun hinnasta vai ei? Kiinnostaisi tietää, kun en huomannut liikkeestä kysyä.

    Varausmaksu vähennetään kimpun hinnasta. Meidän kukat tulee Pasadenasta.  :)

  2. Ihan ok ratkaisu. Mutta suosittelen, että laitatte viinit jollekkin vähän korkeammalle jalustalle, jotta niistä saa helposti laskettua sitä viiniä ulos. Tämä oli yksissä häissä pieni ongelma näin vieraan kannalta. Viinitönikkää piti aina siirtää sinne pöydän reunalle, jotta sai laskettua sieltä juomaa ulos, ja takaisin siirtäessä aina lensi tippoja pöytäliinalle. Eli suosittelen jotain korkeampaa alustaa laatikoille, ja siihen alle vaikka lautanen mille tipat kerääntyy, niin pysyy suht siistinä.

    Kiitos vinkistä. Tarkoitus olisi ostaa laatikoille telineet, mutta eipä ne silti kovin korkeita sellaisenaan ole. Pitääpä pähkäillä tuota korokeasiaa.

  3. Iiiihanalta vaikuttaa tuo Kendwa Rocks! Hitsi kun löytäisi kanssa noin halpoja lentoja... Pikainen katsaus Ebookersilla ja vertaa.fi:llä ei tuottanut noin edullista tulosta, mutta tällä innolla teen kyllä vaikka joka päivä tiedustelusurffailuja kunnes löydän haluamani  ;D

  4. Varasimme lennot ebookerisn kautta reitillä  Hki-Amst-Nai-Dar  ja ne maksoivat 700€. Koko reissusta hotelleineen ja käyttörahoineen maksoin 1000€.

    1000€/henkilö vai yhteensä? Mitä kautta varasitte hotellit? Sansibarista on kyllä muodostunut mulle jo jonkinasteinen pakkomielle, mutta kun se maksaa hunajaa... :o  ;D

  5. Onko joku tehnyt viime aikoina hintavertailuja Tallinnaan seilaavien laivojen välillä? Entä siitä, miten paljon kalliimmaksi tulee lähteä autolla kuin vaikkapa neljän hengen voimin jalan ja sellaisten juomalavarollaattorien kera?

    Pitäisi alkaa vertailla hintoja, mutta jos joku on viime aikoina homman tehnyt, niin olisin erittäin kiitollinen avusta! Ja varmasti moni muukin juomanhakureissua suunnitteleva kesämorsian  ;D

  6. Sellanen kysymys...(en ole varma onko aiemmin kysytty!) et kuinkahan paljon kynttilät lämmittävät kesällä. Jos on kovasti helteinen päivä, niin tuleeko kynttilöistä vielä ahdistavampi kuumuus? Aikeissa olisi kuitenkin laittaa niitä useampi isokynttilä per pöytä ja palamaan jo päivällä vähän ennen juhlan alkua.  ::)

    Kyllähän ne lämmittää. Olin viime kesänä häissä, joissa juhlapaikan sisätila oli melko pieni ja siellä istuttiin ruokailun ajan tiiviisti lähes kylki kyljessä. Siellä ainakin kynttilät tekivät selvästi olon tukalammaksi. Mutta ei se mun mielestäni niin tukalaa ollut, että olisi kannattanut jättää kynttilät polttamatta! Kuuma olisi ollut joka tapauksessa! Ja itse aion ehdottoman itsepäisesti käyttää koristelussa kynttilöitä, vaikka meidänkin häät on kesällä!  ;D

  7. Me ajateltiin väsätä Ystäväni-kirjan tyyppinen vieraskirja. Muoto ja kysymykset eivät ole vielä hahmottuneet. Siihenkin vois tietty lisätä kuvat...oli niin hyvä idea  :)

    Meillä on ilmeisesti ainakin samantyyppinen ajatus. Eli jokainen vieras kuvataan ja kuvan lisäksi tulee tekstisivu, jossa ystäväkirja-tyyppisiä kysymyksiä nelisen kappaletta tyyliin "milloin ja missä tapasit morsiamen".

    Mutta olisiko jollain ideoita, että millaisia kysymyksiä voisi laittaa?

  8. Tarkoitatko lupiinin "vihreitä lehtiä" vai niitä kukan värillisiä terälehtiä? Nuo kukan terälehdet kuulostaisivat kivoilta - mahtaisiko onnistua jos hääpäivän aamuna irrottelisi niitä terälehtiä - siis säilyvätkö kuivumatta muutaman tunnin???

    Juu, kukan lehtiä tarkoitin. En kyllä sen koommin löytänyt kyseistä vinkkiä, sen sijaan löysin sellaisen, jossa ehdotettiin niitä kukkaryppäitä, joista lupiinit koostuu... Jos ymmärrät mitä tarkoitan ;D Eli pelkät lehdet taitaa olla liian pieniä/kevyitä tms. Musta sekin on ihan varteenotettava idea! Säilyvyydestä ei kyllä ole hajua... Voisi kokeilla kunhan kesä koittaa.

  9. Kuulostaa ihanalta Pashmina! Itse olen vakaasti päättänyt suosia häissäni orkideoja, ja nyt on nämä rannekukkaset alkaneet kiinnostaa. Olen ajatellut sellaista ihan itselleni eli morsiamelle.

    Ei sulla satu olemaan kuvia noista orkidearannekukkasista? Olisi aivan ihana nähdä livenä, kun en ole missään moisia nähnyt...

×
×
  • Create New...