petrap

Rouva
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä petrap

  • Taso
    Juniori
  • Syntymäpäivä 04/01/85

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pirkanmaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

941 profiilin katselua
  1. Pääsen levyttämän 3 kappaletta studioon
  2. Nukuin todella hyvin! Heräsin 3 minuuttia ennen kun kello olisi soittanut.
  3. Hymyilin (Vaikka etukäteen pelkäsin, että itkisin mutta olikin päinvastoin, onneksi)
  4. Käytiin siivoamassa juhlapaikka, katseltiin lahjat ja kortit. Sitten meikäläinen aloitti lavatanssikurssin (oli aikas kamalaa pikkuisessa krapulassa...)
  5. Itse vihasin pienenä juuri häitä sen takia, ettei niissä ollut mitään muuta tekemistä kuin juuri juokseminen sisarusten kanssa edes takaisin häiriten muita vieraita. Olisin ollu ihastuksissani jos jossain olisi ollut nurkkaus jossa olisi voinut piirtää tai lukea kirjoja videoista puhumattakaan. Joten, meidän häihin tulee piirustustarvikkeet ja kirjoja. Tilassa olevaan telkkariin tulee alkuun piirrettyjä ja sitten yöllä bändin jälkeen alkaa karaoke. Lapsille on vielä kulhollinen vaahtokarkkeja jotka tulee esille ruoan jälkeen. Se on sitten ihan sama käyttääkö sitä nurkkaa kukaan, tärkeintä on että tarjotaan!
  6. Meille ei tuu valssia, mutta häätanssiksi Virpi Eroman Minä sinua rakastan.
  7. 8kk ja 9 päivää.
  8. Kihloissa ollaan oltu vihkipäivään mennessä noin 1,5 vuotta. Yhdessä tasan 6v.
  9. Tyrvään Pyhän Olavin kirkko on valtavan upea niin sisältä kuin ulkoa. Ja kuvaa en nyt jostain syystä saa liitettyä
  10. -hääauto -ruoka -juomat -morsian
  11. Mieheni jännittää kovasti naimisiin menoa, ja pohjustin vähän anoppikokelasta, että mitä hän ajattelee maistraatista. Vastaus oli että EI MINUN POIKANI! Noo.. ihan lähiaikoina ei olla naimisiin menossa siis vuoteen pariin, mutta yllätti noin kielteinen vastaus..
  12. Nostellaampas vähän. Samalla pari ideaa jotka keksin lukiessani ketjua. -Boolikulhon voi upottaa parin renkaan sisälle -Tietyn mallisten vanteiden päälle voi laittaa tuikkuja (kai) -Hääkarkin kiinnitykseen nippuside
  13. Kun olin pari viikkoo sitten kaasona, teimme yleisölle kyselyn hääparista. Kyselimme heidän lapsuudesta, mieltymyksistä ja yhteisestä elämästä. Esim. Mitä laulua morsian lauloi pienenä? Minkä yllätyslahjan sulhanen toi morsiammelle? Koska seurustelu alkoi? Kuka näki sulhasen ensimmäisenä morsiamen perheestä?... Yleisö tykkäsi kovasti ja lopuksi kun kävimme kysymykset läpi yksitellen naurua riitti. Lisäksi morsiuspari selosti ja "avasi" vastauksia jolloin jokainen pääsi juonesta kiinni. Kysymysten kannattaa olla hauskoja ja humoristisia!
  14. Ystäväni, jolle olen siis kaasona, halusi pari leikkiä, sillai että he voivat osallistua sulhasen kanssa ja sitten yleisölle. Näiden lisäksi on tavalliset kimpun/sukkanauhan heitto ja morsiamen/sulhasenryöstö. Pari leikkiä mielesstäni on ok, mutta yksissä häissä, joissa olin viime kesänä, oli varmaan 10 leikkiä. Aikas puuduttavaa oli!!
  15. Maksoin itse oman pukuni. Morsian ei asettaut muuta vaatimusta, kunhan se ei ole valkoinen. Puku on punainen, ja teemavärinä on keltainen. Mutta sekään ei mitään haittaa.