Jump to content
Naimisiin.info

Maoser

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Jyväskylä

Maoser's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Syksy on minunkin suosikkivuodenaika ja syyshäät on tulossa! Pimeää, kynttilöitä.. Onhan kesäkin ihanaa aikaa, mutta mun tuurilla hääpäivänä olisi vuosituhannen ennätyshelle ja kuolisin hääpuvussa lämpöhalvaukseen.. :
  2. Meilläkin on se tilanne, että kaikenlaista tavaraa on kertynyt jo ihan riittävästi. Eli rahaa toivotaan, jos joku häälahjatoiveita kyselee. Ehkä joku kiva runo hääkutsuun olisi paikallaan, jossa ilmaistaan toiveemme.. Tuntuu vaan vähän, että kokeeko jotkut sen sitten niin, että on pakko antaa rahaa jos haluaa tulla häihin..? Onneksi on vielä aikaa miettiä sopivaa tapaa ilmaista asia.. Kaaso, aivot hyrräämään!!
  3. Maoser

    Teemana keskiaika

    Meillä hääpaikka on sellainen, että keski-aika tulee olemaan mukana kuvioissa jollain lailla ihan väkisin. Mutta tuskinpa kovin tiukkaan pitäydytään teemassa. Olen kerran ollut järjestämässä keskiaikaisten häiden kukkakoristelua, ja se oli kyllä tarkkaa, esim. astioiden materiaalit ja kukkalaadut piti olla sellaisia, joita keskiajallakin on ollut saatavilla. Ehkä en omista häistäni halua ihan sellaisia.. Historiaa ja nykyaikaa soipivana sekamelskana! ;D
×
×
  • Create New...