feelingblue

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About feelingblue

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Soitin toukokuussa Jyväskylän maistraattiin ja kysyin juhlapaikalle vihkijää lauantaina marraskuussa -07. Ottivat yhteystiedot ja lupasivat palata asiaan. Soittivat takaisin samana päivänä ja kertoivat, että Saarijärven maistraatista tulee vihkijä, hinta se jo tutuksi käynyt 200e + matkakulut. Joten oli uskomattoman helppoa ja ystävällistä palvelua! Saamme kuulema hoitaa kaikki asioimiset Jkl maistraatin kanssa, aikataulun sopimiset yms.
 2. Nostan tätä. Eli minäkin kyselen, löytyykö siviilivihkijän juhlapaikalle virka-ajan ulkopuolella saaneita? Meillä ei vielä mitään kiirettä: päivä on vasta runsaan puolentoista vuoden kuluttua, mutta olisi lohduttavaa tietää, että edes joku Jyvässeudun siviilimorsian olisi onnistunut... :-/
 3. Luulen, että suurin osa terveydenhuoltohenkilöistä kieltäytyisi laittamasta katetria moisen syyn vuoksi. Katetri on kuitenkin aina (vaikka kuinka puhtaasti sen panisi) riski saada virtsatietulehduksia, joten sitä ei tulisi panna pelkästään, jotta puku ei likaannu... Uskon, että Dharma heitti sen vitsinä, mutta päätin silti vastata, jotta kukaan ei oikeasti käy pyytämässä sellaista. Rohkeasti vaan harjoittelemaan kotona ja varoittamaan kaasoa ajoissa!
 4. Sulho ei halua ison vierasjoukon eteen, joten meille tulee enintään 50 hengen häät. Onneksi minulla on pieni suku - sulholla sitä on huomattavasti enemmän, mutta hän aikoi jättää suurimman osan kutsumatta ja keskittyä lähinnä vain omiin vanhempiinsa ja sisaruksiinsa. Ystävistä kutsumme lähimmät. Budjettia ei vielä ole, sillä päivääkään ei ole vielä päätetty. Olettaisin, että tähtäämme kolmeen tuhanteen.
 5. Pyydetty on jo, vaikka päivää ei ole vielä päätetty! Pyysin muistaakseni runsaan vuoden päästä kihlautumisesta, toista vuotta sitten. Koska hääpäivä todennäköisesti on vasta muutaman vuoden kuluttua, vastaukseni on, että vuosia etukäteen...
 6. Yllätyin, kun vrk:sta näin, että vaihtamalla siirtyisin 3000-päisestä joukosta yli 6000-päiseen. Olin mieltänyt asian toisinpäin! En ole vielä varma, vaihdanko, mutta olen pikkuhiljaa kallistumassa siihen suuntaan. Ehkä eniten kyse on juuri sen perheyhteisön muodostamisesta nimen kautta: me Hartikaiset. Oli meillä mielessä myös, että ottaisimme sulhon äidin tyttönimen, joka on harvinainen (46 kpl), mutta sulhaselle siitä olisi tullut hiukan tautologista tyyliin "Ahti Ahtojää"... Joten sen me kuoppasimme.
 7. Kokeilkaapa, herkistelijätoverini, luonnonlääkettä valeriaanaa. Ei läheskään niin tehokasta kuin Diapam tai muut "kovat" lääkkeet, mutta uskaltaa ottaa alkoholin kanssa samana päivänä - älkää nyt kuitenkaan sillä jägerillä alas kulauttako Koska se on mieto aine, ei välttämättä tehoa kaikille, joten testatkaa ennalta sopiva annostus. Purkissa (mm. apteekista ilman reseptiä) on kuitenkin 30 tablettia, joten on siinä muutamaan kokeiluun...
 8. Minä olen jo vuosia sitten päättänyt, että loppusyksyiset tai talviset häät ne olla pitää! Mikään ei voita tunnelmassa kynttilöiden hehkua, eikä kellään vieraista ole taatusti ollut viimeisten 4 vkon aikana viisiä häitä... (Puhumattakaan siitä, ettei ole pelkoa, että morsiamen otsalla helmeilisivät ah-niin-epäromanttiset hikikarpalot!) Itse ajattelin raakasilkkistä kotelomekkoa (siis hihaton ja olkaimeton), jonka päälle tulee pitkähihainen pitsitunika (ulottuu noin lanteille saakka) - uskomatonta kyllä pitsitunikakin voi lämmittää... Ja morsian saa allinsa "piiloon"