sakrneva

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About sakrneva

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. juu, mulle tehtiin viikonloppuna koemeikki ja laitettiin irtoripset, ja tuli hyvä! kokeiltiin niitä kokonaisia silmäripsiä, ei tupsuja. tämä siksi, että minulla on niin harvat ja lyhyet omat ripset, että olisi näyttänyt tyhmältä ne irtoripsitupsut, kun niitä olisi kuitenkin pitänyt laittaa koko silmään eikä vain nurkkiin että tule tasainen lopputulos. ja meikkaajani oli sitä mieltä että irtotupsujen kanssa on hankalampaa, jos rupeavat päivän aikana irtoilemaan. mutta, suosittelen lämpimästi irtoripsiä! irtoripsien jälkeen silmien rajaus on helpompaa ja ripsivärin levityksen kanssa ei ole ongelmia.
 2. jep, meille myös virsi 241 a. virren tilalle voi ottaa myös musiikkiesityksen, jos on tiedossa jokin kaunis kappale ja kuka sen laulaa. meille tulee sekä musiikkiesitys ('rakkaus on lahja jumalan') että tuo virsi..
 3. nii ja kun täällä niin moni kyselee virsien sanoja, niin KAIKKI virret ja kirkolliset toimitukset yleensäkin löytyy netistä sivulta www.evl.fi. ja tarkemmin http://evl.fi/Virsikirja.nsf/Etusivu?OpenPage
 4. entä onko kenelläkään kokemusta Kristiina Ridanpäästä? ainakin puhelimessa kuulosti mukavalle... entäs kanttori Risto Valtasaari? millainen tyyppi?
 5. heippa! mulla on ihan sama ongelma, ja mulla on auttanu kova B-vitamiinin syöminen sekä lisäksi Bepanthen-niminen salva, jota saa apteekista. Bepanthenissa on kai tietääkseni myös b-vitamiinia joka juuri auttaa haavojen ja limakalvovaurioiden paranemisessa. B-vitamiinin lisäksi kannattaa käyttää myös monivitamiini- ja hivenainetabletteja (esim.Multivita). Toivottavasti tepsii!