Jump to content
Naimisiin.info

anberry

Rouva
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

432 profiilin katselua

anberry's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. anberry

    SUKLAASYDÄMET!

    Me ostimme punaisia foliopäällisiä suklaasydämiä tuolta aiemmin jo mainitusta Pekan Eurohinnat- firmasta. Tosi hyvän makuista suklaata. Kilon pussissa oli 145 kpl (noin 150 kpl ilmoitettu määrä) ja kooltaan noin 30X30 mm, ehkä hieman pienempiä.
  2. Tehtiin tänään jokunen opastekyltti samalla periaatteella. Laitettiin vaan noiden nallukoiden väliin iso sydän ja nuolet erikseen hahmojen alapuolelle. Vitsi, kun tuli hienot!! Leikattiin siis hahmot eka vanerista kuviosahalla ja sitten maalattiin akryyliväreillä molemmin puolin.
  3. anberry

    Millaiset häät 30+?

    Kirjoitanpas minäkin oman mielipiteeni asiasta tähän ketjun jatkoksi. Me olemme molemmat 31 vee kesällä, kun hääpäivämme koittaa. Onneksi on jo sen verran elämää takana että osaa jotenkin ajatella järkevämmin ja suhteuttaa asioita tässä hääbuumin valtaamassa maailmassa... Tarkoituksenamme on järjestää juhla, joka on meidän näköisemme, tuntuu hyvältä ja jonka pystymme itse maksamaan. Haluamme juhlistaa meidän pitkää yhteistä taivallusta ja antaa sille "sinetin" sukulaisten ja ystävien läsnäollessa ja todistaessa. Haluamme pukeutua kerrankin hyvin ja nauttia siitä huomiosta jonka tulemme juhlien keskipisteenä saamaan. Arkea on tullut elettyä jo yli 14 vuotta joten eiköhän pikku juhla ole jo tässä vaiheessa paikallaan... Jos tuntee omaksi jutukseen ilotulitukset, limusiinit sun muut viimeisen päälle olevat yksityiskohdat, ok minusta. Mutta ei kannata tosiaankaan ottaa ohjelmaan mitään sellaista mikä ei tunnu omalta. Ei kaikkien hääjuhlien tarvitse olla mitään kermalla kuorruteltuja prinsessaunelmia, tärkeintä on kuunnella itseään ja loihtia sellaiset kemut joista itse tykkää. Jännitetään yhdessä lähestyvää alttaria... ;D
×
×
  • Create New...