Jump to content
Naimisiin.info

kisuli81

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kisuli81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. kisuli81

    Tampere

    Meillä 26.7.2008 Messukylän uudessa kirkossa.
  2. Huntu ja mahdollisesti hiuksiin helmiä tai muuta pientä koristetta.
  3. Kiitos! Montako eri köynnöstä siinä pussissa on ja minkä pituisia ne on? Kuinkahan pitkään ne säilyy hyvänä eli säilyykö koko hääpäivän ja vaikka edellisen päivän illasta jos sillon koristellaan? Onhan se hintana enemmän, mutta aito kyllä näyttää paremmalta. Vaikka kyllä voisin tekomurattiakin käyttää.
  4. Eilen kävin serkkuani kysymässä. Ensin ilmotin että ollaan 2008 menossa naimisiin ja se kiljas onnitteluja ja tuli halaamaan. :D Sitten sanoin, että olis vielä yks juttu... Tuletko kaasoksi? Ja sain yhtä ison ellen isomman kiljahduksen ja huudahduksen, että tulen! :) :-X Serkkuni oli juuri valittanut ystävälleen ettei häntä valita koskaan kummiksi tai kaasoksi, nyt se voi kertoa ystävälleen että kaason hommaan on ainakin valittu. Kutsun vielä ystäväni toiseksi kaasoksi, se pitää vielä kysyä. Kai senkin teen henkilökohtaisesti, vaikkei millään malttaisi... : Tällä viikolla varaan sitten kirkon. Ihanaa aikaa tää suunnittelu!! Vähän muokkausta... Kirkon voin varata vasta vuotta aikasemmin suunniteltua hääpäivää.. :-/
  5. Tietää kirjottelusta ja nimimerkinkin on nähnyt. Vähän sille naureskelikin... ;D Ei se kauheesti kommentoi, välillä saattaa lukea ja kysyä hyväntahtosesti: taasko sä oot hääsivuilla?
  6. Kiitos kovasti. Täytyypi ruveta tutkimaan. Ollaan ajateltu mennä Messukylän kirkossa naimisiin, joten siitä olis "helppo" matka Kangasalle. Toinen paikka mitä mietitty on Ylöjärvellä, Koivupuisto. Sitäkin kovasti kehuttu. Lisäänpä vielä yhden kysymyksen... Tietääkö joku muuta maalaistunnelmallista paikkaa, jonne olis helppo ajaa Messukylän kirkolta? Korkeintaan 30min ajomatkan päässä. Eli n. 80 hengelle...
  7. Haluaisin tidustella Kangasalan juhlapaikkoja. Kisapirtin tiedän kyllä jo. Mutta onko muita noin 80 henkilön häitä varten sopivaa paikkaa? :-? Mielellään oman (ison) pihan omaava, maalaishenkinen. Ja niin että juhlapaikassa olisi ruokailijoille yksi iso tila. Kiitos kovasti etukäteen! :)
  8. Kävin itse ensimmäistä kertaa solariumissa viime kesänä. Mulla näkyi vasta toisen kerran jälkeen vähäsen päivetystä. Kannattaa käydä vaikka kuukautta aikasemmin hääpäivää ekan kerran. Ja jos se on ensimmäinen kerta solariumissa niin taukoa neuvotaan pitämään seuraavaan kertaan viikon verran (ainakin mulle neuvottiin niin). Seuraavien kertojen välit vois olla muutamia päiviä. Kävin itse muistaakseni viisi kertaa kuukauden sisällä ja sain ihan mukavan värin. Ei kovin ruskettunutta ihoa, mutta rajat huomasin jokseenkin selvästi kotona.
  9. Sitä minäkin, että juhlaväen ei tarvitsis lähteä ajeleen kovin kauas juhlapaikalle. Korkeintaan ajomatkaa 15-30min, esim ei keskustassa oleva kirkko mutta kuitenkin Tampereella. Harmi jos se Finlaysonin kirkko on vielä ens kesänäkin rempassa... Onneks Tampereen keskustassa on monta kirkkoa. Ja ylipäätään kirkkoja Treella on monta...
  10. Kiitos kiitos! :D Me ei olla hääpäivää siis lyöty lukkoon, mutta veikkaisin että syksyllä '07 tai kesällä '08 mennään naimisiin. Varsinkin, jos kesällä mennään niin pitää varata suht ajoissa se juhlapaikka. Tiedätkö vielä kuinka suosittu on Finlaysonin kirkko? Kiitos kovasti, jos jaksat vielä vastailla.
  11. Kiitos vastauksesta! Olis kiva, jos siellä olis terassi. Ajateltiin kesähäitä niin sillon olis mukava päästä vähän ulos.. Siis pääseehän siitä pihalle, mutta omasta takaa terassi olis mukava. En ole vielä paikan päällä käynyt, netistä vaan kuvia katsellut. Me ajateltiin kehitellä oma menu, kun semmosen sinne voi tehdä. Siinä voi sitten miettiä mitä haluaa, jos ei ne valmiit miellytä. Monta niitä tosin kyllä oli. Kuinkahan aikasin se pitäis varata? Onko kovin haluttu paikka?
  12. En tiedä onko tätä jo kysytty. Millainen paikka on Bravo Plaza Tampereella Siperiassa? Onko kallis? Onko siellä mitään terassia?
×
×
  • Create New...