Jump to content
Naimisiin.info

Romppis

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Romppis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä ensi viikolla vihkimässä Henri Karvinen. En ole koskaan tavannut, mutta ainakin hän on melko nuori. Meillä piti olla Matti Vehviläinen, hänkin mukava ja nuori, mutta vaihtuikin sitten viime hetkellä kirkon puolesta. Oikarinen on myös mukava, hänet valittiin juuri Lempäälän kirkkoherraksi, joten en tiedä, kuinka hän ehtii vihkiä, kai ihan samalla tavalla kuin muutkin. :
  2. Meillä mies haluaisi alkumarssiksi Porilaisten marssin, mutta itse pidän hieman perinteisimmistä..
  3. Vielä en tiedä, kun häihin on pari viikkoa aikaa. Halusin sulhon valitsevan sormukseni ja lopulta kävimme yhdessä katselemassa vaihtoehtoja, joista joku on sitten minulle valittu. Itse olen myös paksusormista lajia, joten pelkkä vihkisormus tulee sormeeni (kihloja meillä ei ole ollenkaan) ja senkin täytyy olla siro ja kapea. Tosin näkymätön siitä ei tule, sulhon kalpeasta naamasta päätellen timantteja on ja näyttäviä sellaisia... Kerron myöhemmin, kuinka tyytyväinen siihen olen.
  4. Olen itse ollut töissä Tampereen Kylpylässä ja voin kertoa, että huoneet ovat varsinkin kehräämön (päätalon) puolella hyvin erilaisia keskenään. Rannan tuntumassa sijaitseva "rivitalomainen" kimallus on viikko-osakkaiden käytössä pääosin, joten vain vapailla viikoilla onnistuu niiden varaaminen. Palvelusta voin sanoa, että kehuja tulee paljon, ja henkilökuntaa oikeasti kiinnostaa asiakkaan hyvinvointi, mutta joskus jostain syystä tapaa asiakkaita, joilla on kaikki mättänyt.. tällöin yleensä huoneiden varustelussa on ollut puutteita tai vikoja. Uskallan kuitenkin suositella! Itse yritän löytää hääyöpaikan jostain muualta, en halua vanhaan työpaikkaan.. Aamiaisesta sen verran, että huoneaamiainen on hyvä, mutta ravintolassa paljon monipuolisempi (ymmärrettävästi kaikkea ei saa mahtumaan tarjottimille), tosin aamupalalla alhaalla on usein ruuhkaa. Kylpylätilat on mielestäni melko pienet, mutta moni on tykännyt.
×
×
  • Create New...