marlaetto

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About marlaetto

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  helsinki
 1. Hommaa toine kaaso lisäksi. OLIN kaverini häissä kolmantena kaasona. Yksi oli lapsuuden ystävä, kiireinen ura ihminen. Toinen oli opiskelija, joka oli kesälomalla, joka vältti hommia. Minä kolmas kaaso, nuoruusiän kavereita. minun piti selvitä vähillä hommilla kun omaan lapsia ja oli vielä pari kuinen vauvakin, mutta hommia kasaantu ja kaikki saatiin tehtyä. vaikka kiirettä piti kun asuin vielä eri paikkakunnallakin. mutta häät saatiin vietettyä. joten eiköhän sielläkin juhlat tule vietettyä hyvissä mielin
 2. se taisi puhua kommentillaan omasta suhteestaan... siellä taitaa olla jotain pielessä tai sitten siellä ollaan kateellisia, kun te ehditte niitä ennen. olette ripeämmällä vauhdilla toimineet, ja sekös harmittaa ja ei osaa olla iloisia teidän puolesta... MUTTA NAUTI SINÄ SUHTEESTASI JA JUHLISTASI; OLETEN ANSAINNUT!!!!
 3. loistava idea, mutta jos sen toteuttaa ilman firmaa niin täytyis melkein olla joku raketti vastaava hoitamassa kaiken, ettei siellä sit itse vieraiden kanssa köki hangessa pistämässä raketteja ilmaan, se on aikamoinen ruljanssi, että sen saa toimimaan reippaasti ja kauniisti. ammattilaiset sen taidon osaa, mutta hinnat ovat tosiaan aika korkeat, niin lyhyeksi ohjelma numeroksi. mutta se kyllä tekisi mielettömän loppufiiliksen.
 4. mä rakastan syksyn värejä, mutta myös talvesta,( jos nyt sattuisi oleen kunnon talvi)mies pitää kesästä, joten kevät jäi heti laskuista pois. talvi hylättiin kans, kun sit noi siirtymiset ja kaikki niin pukeutuminen on todella hankalaa niin itselle kuin vieraille. joten alku syksy, loppu kesä niin päivä tuli syyskuun ensimmäiselle lauantaille. jipii...13 vuotis päivän kunniaksi ja isännä 30 vuotispäivän kunniaksi meikäläinenkin pääseen naimisiin!!!kivaa!!!