saunatonttu

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About saunatonttu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Enpä tiedä, onko siitä sen vakiintuneempia tapoja. Eiköhän sen saa tehdä tai olla tekemättä ihan siinä järjestyksessä kun kukin tykkää. Mun mielestä täällä monestakin asiasta kysellään, että mikä on oikea järjestys. No okei, voin olla sivistymätön moukka, mutta mun mielestä tollaset asiat ei oo niin justiinsa vaan kaikki voi tehdä niinkuin itselle parhaiten sopii. Vai ootteko joskus olleet häissä, joissa joku vieraista on tullut sanomaan, että "hei hei, nyt meni tuo homma muuten etiketin mukaan väärin". Ja JOS joku pölli näin kehtaisi käyttäytyä, niin mun mielestä sen voi viskata pihalle häiritsemästä muiden juhlailoa ;D Rentoutta vaan hääjärjestelyihin! Ei voi olla vain yhtä taivaassa kirjoitettua tapaa suorittaa hommat.
 2. Minulla on kaasona se ongelma, että sulhanen oli sitä mieltä että mitään leikkejä ei tarvita. Morsian taas sanoi, että kyllähän nyt jotain pitää olla. Olen siis lupautunut järjestämään jotain ohjelmaa. Morsian sanoi, että mitään stressiä ei siitä tarvitse ottaa, mutta taidanpa ottaa silti... ;D Itse ymmärrän varsin hyvin niitä ihmisiä, jotka kokevat leikit nöyryyttäviksi ja noloiksi. Muistan itse muutamat häät, joissa oli melko paljon vierasta väkeä. Sitä rukoili koko ajan, että ei tulisi valituksi johonkin leikkiin. aika kului sitten tämän asian jännittämisessä. Ei kiva. Joku keskitie tähän olisikin varmaan, että olisi sellaista tekemistä että kenenkään ei tarvitse jännitää esiintymistä, paitsi minun heh-heh... Joku stand up-komiikka juttu olis tosi hieno, mutta tietääkö kukaan paljonko sellainen maksaisi? Myös tuo hääväen esittely maljoja nostamalla kuulostaa oikein hyvältä. Musiikkia häissä tulee olemaan ja tarkoitus on panna jalalla koreasti ankarimman päälle Lisäksi on tietysti häävalssi, hääkakun leikkaus sekä sukkanauhan ja kimpun heitto. Mutta mutta: olisi kiva olla jotain varalle, jos tuntuu että meno hyytyy.
 3. Meillä oli myös karaoketaksi viime lauantaina Helsingissä. Morsian hihkui innosta, kun näki sen ja tiesi heti, mitä haluaa laulaa. Kyydin hinta oli varmaan se,mitä normaalistikin kahdeksalta hengeltä. Lisäksi siihen tuli tuo etukäteisvarausmaksu (5,5 euroa) ja sitten avustusmaksu (10,5 euroa). Avustusmaksu lienee sitä, kun kuski vaihteli biisejä. Mutta kyllä se oli joka pennin arvoista kun morsian oli niin innoissaan! Harmi, että ei ollut pidempää matkaa ajettavana... Jos aiotte taksin tilata, niin tilatkaa todella hyvissä ajoin. ainakin kesäaikaan. Itse tilasin taksin heinäkuun alussa, kun polttarit olivat 12.8. enkä silti saanut ihan sitä aikaa mitä pyysin. Taksi tuli tuntia myöhemmin, mutta se ei haitannut kun saatiin sitten muut hommat järjestettyä sen mukaan.
 4. Mulla ainakin meni kirkossa olo huolehtiessa siitä, etten kompastu helmaan ja että kaikki menee ok. Ei sitten tullut oloa, että itkettäisi. Olen kyllä ollut häissä, joissa sulhanen alkoi kyynelehtiä alttarilla vihkimisen jälkeen, mutta kaikkien mielestä se oli vaan ihanaa... Että jos itkettää niin mitä sitten. Ne on sun häät ja saat itkeä just niin paljon kun haluat