Jump to content
Naimisiin.info

moppi

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän moppi kaikki viestit

  1. moppi

    Boolireseptejä

    kirkasta alkoholia 0,5 l Karpalolikööri 0,5 l Sprite 1,5 l Russchian 1,5 l Tuon reseptin mukaan tein omissa juhlissani boolia ja keräsi PALJON kehuja. Moni joka ei normaalisti booleista niin välitä joi tätä koko illan. Booli ei ole hapanta , mutta ei makeaakaan, kokemukseni mukaan hyvin monelle sopivaa. Tämä on ainoa booli jo ta ikoihin olen tehnyt niin muita en osaa suositella. Kannattaa valita joka väriin joku resepti ja jo hyvissä ajoin maisetlla ettei tule pettymyksiä. Tusta mansikasta voisi kuvitella helposti tulevan liian makeeta.
  2. moppi

    Talvihäihin kakku..

    Jos kakun päällystäisi valkoisella marsipaanilla tai mmf-kuorrutteella. Onkohan tuo confetilla myytävä sokerikuorrutus ihan valkoista...jos olisi niin silloinhan säästyisi muiden massojen värjäämiseltä. Ja tämän jälkeen sen pinnalle ripottelisi lumenvalkoista kristallipulveria. Tai sitten löytyi heidän sivuilta myös valkoista ripoteltavaa glitteriä... Löytyy myös kimallespray värinä helmiäinen/hopea... Käytännössä en ole tätä nähnyt, mutta tuo kristalipulveri toisi päällysteeseen varmastikkin sellaisen lumen hohtavan vaikutelman.
  3. moppi

    Karpalobooli

    Namiskukeli olet ihan oikeassa että karpaloboolista saa tehtyäö todella pahaakin! Itse en missään nimessä halunnut hapanta boolia koska en lainkaan pidä happamasta. Mutta mielestäni booli ei saa olla myöskään liian makeaa, kaikki kun eivät tykkäää yhtä ätläkästä luin minä Juuri tämän takia edeltävänä viikonloppuna maistelin tämän ohjeen mukaan kun ei ole aiemmin maistanut ja täälläkin meillä kirjoittelevilla on niiin erilaisia makumieltymyksiä. Tuon edellä mainitsemani ohjeen mukaan tehtiin ja boolista tuli erittäin raikkaan makuinen.
  4. moppi

    Karpalobooli

    MIELETTÖMÄN HYVÄ BOOLI RESEPTI!!! Viime viikonloppuna juhlittiin kolmikymppisäni ja tein juuri tämän ohjeen mukaan boolia. Atikka siis viru valgean tilalla oli leijonaa. Kaikki kehuivat todella hyväksi. Jajopa mieheni joka yleensä juo vain olutta litkikin tätä boolia lähes koko illan. Ei ole niin makeaa että on ilmesiesti miestenkin mieleen. Viimeiseeen satsiin ei enään riittänyt likööriä, mutta siinä vaiheessa iltaa riitti korvaajaksi karpalomehukin. Vieraita oli n.25 ja tätä boolia meni Boolia tarjottiin ailta 20 eteenpäin aamu 04:00.
  5. moppi

    Kaaso raskaana

    Itse olin samassa tilanteessa, tosin olin siskoni kaasona ja raskaana. Koska olin koko raskauteni hyvin voiva ja energinen ei se kaasona oloa häirinnyt. Häiden ollessa esikoisemme oli 2:kk ja kaikki olisi itse häissä sujunut hyvin jos vain bestman olisi hoitanut omat työnsä. Olisin saanut rauhassa imettää. Itselläni ei raskaus yms. estänyt kaasona olemista. Mutta kaikkihan me ollaan erilaisia ja kaikki raskaudet ja vauvatkin ovat erilaisia. Kiitos täytyy myös sanoa aiviomiehelleni joka hoiti vauvaa sitten muuten häissä. Ilmoitti aina mulle milloin pitäisi imettää.
  6. moppi

    jääpäla " värillinen"

    etsipppä arkistosta välkkyvä jääpala -haulla. Alkuvuodesta täällä niitä joku kauppasi. Joskko vielä löytyisi!
  7. moppi

    Tekojääpaloja

    Joskus olen tuolla myydään häätarvikkeita niitä nähnyt myös myytävänä. Sellaisia vilkkuvia jääpaloja siis.
×
×
  • Create New...