Jump to content
Naimisiin.info

jotuna

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

Profile Information

  • Paikkakunta
    Seinäjoki

jotuna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Eli kun käydään perjantaina maistraatissa ja lauantaina sitten iltapäivällä vasta aletaan juhlimaan, niin nyt pähkäilen tässä että mitenkäs ne juhlat aloittaisi. Juhlimme ulkona. Että sieltäkö sitä vaan saunan takaa saapastellaan vieraiden eteen juhlatamineissa että "terve, terve"? 8-) Miten muut on tehneet tai aikoneet tehdä? Meillä ei ole oikein niitä puheen pitäjiäkään jonoksi asti, mutta jonku kai siinä on jotain sanottava. Ois jotenkin helpompaa kun ois saanu vihkijän vihkipaikalle, niin homma ois alkanu selkeästi siitä sitten. On tää kans. :-?
  2. Suurin ongelma tuossa on se että sormukset näyttää ihan erilaisilta kuvissa ja sitten oikeasti sormessa kihlan vieressä. Sormukset näyttää erilaiselta jopa siinä kultasepän tiskillä kuin sormessa. Vaatii mielestäni sovitusta. Tai sitten ainakin niin, että käy sovittamassa jossain hyvin saman tapaista sormusta, ennen kuin tilaa.
  3. Mitähän sitä tekis tuon nimiasian kanssa. Mikään ratkaisu ei tunnu oikealta. En oikein pidä omastakaan sukunimestäni, mutta kun se on oma. Miehen sukunimi olisi harvinainen, mutta sitä ei kukaan kuule koskaan ensimmäisellä kerralla oikein. Eli näitä nimiä että "eikun H:lla". Aina saa olla toistamassa ja senkin jälkeen vielä tavaamassa. Tuntuu vaikealta nimeltä. Yhdysnimenä nämä meidän nimet ei myöskään oikein sovi yhteen ja sitten se vasta mahdoton litanja onkin. Kuitenkin tykkäisin, että jos joskus lapsiakin tulee, että kaikilla olisi sama nimi. Oltaisiin se sen niminen perhe.
  4. Täytyisi olla sitten semmoinen mitä ei kaupasta saa. Jokin erikoinen teetetty ja arvokas tai antiikkia. Toisaalta jos olisi kunnon kivi, niin saattaisin ostaa materiaaliksi ja muokkauttaa siitä haluamani sormuksen. Ihan tavallista en varmaankaan ostaisi.
×
×
  • Create New...