k.kukkanen

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About k.kukkanen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Me annoimme kiitoslahjat häitä edeltävänä iltana kun olimme kaikki talkoohommissa juhlapaikalla .
 2. 2 kaasoa, 1 bestman ja 1 seremoniamestari
 3. Tirppana Aika jännä että tarvii tehdä ilmoitus alkoholin tarjoilusta... No mutta hyvä tieto muille! Jatketaanko keskustelua vaikka meilitse, niin ei ruuhkauteta täysin tätä foorumia (vaikka ehkä tästä on jollekin muillekin juhlapaikan käyttäjälle hyötyä, mutta kuitenkin...) Voin hyvin laittaa kuviakin, jos löydän jotain järkevää ulkotulista/valoista!
 4. Tirppana Me saatiin kaikki vieraat mahtumaan alakertaan ihan hyvin. Buffapöytä oli isossa eteistilassa (siitä josta haarautuu ovet joka paikkaan myös keittiöön), ei haluttu että vieraat kulkee keittiön läpi. Mietittiin tätä pitkään ja jotenkin se keittiön läpi kulkeminen olisi tuntunut vähän tökeröltä, varsinkin jos on tarkoitus tarjota juhlaillallista... Olen kyllä kuullut, että näinkin se toimii hyvin, mutta tuo on vähän makuasia miten kukakin sen haluaa tehdä. Suuri buffetpöytä mahtui eteistilaan mainiosti, mikä muuten olisikin jäänyt vähän hukkatilaksi. Meidän mielestä buffa toimi hyvin tässä, mutta vaihtoehtoja tuolla varmasti on paljon! Meillä oli tanssimisen suhteen sama strategia, korkean tilan pöydät raivattiin illan aikana pois. Meillä oli ennen bändiä ilotulitus ja tämän aikana (kun ihmiset olivat sopivasti ulkona) pöydät siirrettiin. Ja tanssitilaa oli ihan riittävästi! Tila on loppujen lopuksi aika kiva kun se ei ole kauhean suuri - on juuri sopivan intiimi tunnelma! Meillä ei ollut boolia, vaan ihan viinit, oluet & siiderit sellaisenaan ja vieraat saivat sitten ottaa mitä halusivat. Me ei haettu mitään lupia alkoholin tarjoiluun, koska kyseessähän oli yksityinen tilaisuus. Olen jostain lukenut, että tuo ilmoitus pitää antaa jos kyseessä on julkinen tila, mutta epäilen, että Koskenäyräälle ei tarvita. Kyllä kai siellä jo henkilökunta olisi siitä sanonut, jos tarvitsisi... Pihapiiri ja koski on tosiaan kaunis, siellä saatte varmasti ihania kuvia! Ulkotulet ja kynttilät ovat ihan ehdottomia illalla kun pimenee! Muistakaa nauttia hääpäivänä joka hetkestä, ainakin puitteet on upeat!
 5. Me olimme myös Azoreilla häämatkalla nyt elokuussa! Ihana paikka! Varattiin matkat Hispanian kautta ja 2 viikon matkoille kertyi hintaa noin 900 euroa per henkilö (hinta-laatu suhde on kyllä kohdallaan!). Suosittelen Azoreita lämpimästi häämatkakohteeksi sekä sinne matkustaville vuokra-auton ottamista! Me vuokrattiin auto toiseksi lomaviikoksi ja nähtävää & koettavaa oli kyllä usealle päivälle... Pysähdeltiin matkan varrella luonnonpuistoihin uimaan, pikkukyliin syömään, näköalapaikoille ihailemaan maisemia jne. Tykättiin kovasti kierrellä saarta rauhassa ja omatoimisesti matkatoimiston järjestettyjen retkien sijaan, retket oli lisäksi aika hintavia... Vuokrattiin auto Ponta Delgadan Limota liikkeestä ja oltiin tosi tyytyväisiä palveluun (saatiin auto heti ilman ennakkovarauksia ja hinnat edullisemmat kuin matkatoimiston kautta varatessa...) Ravintoloissa ruoka oli pääasiassa hyvää ja paremmissa ravintoloissa hintataso Suomea edullisempaa. Paremmat kala- ja pihviannokset oli meidän mielestä maistuvia, salaatit aika nuhjuisia joka paikassa... Paikallista ananasta kannattaa syödä varastoon, sillä se on herkkua! Viinin ystävän kannattaa kokeilla paikallista Terras de Lava-valkoviiniä (on kuulemma paras paikallisista) ja ainakin me tykättiin - ruokakaupoissa 4,5 eur/plo! Paikalliset ihmiset olivat tosi ystävällisiä ja pidettiin erityisesti siitä, että paikka on välttynyt ainakin vielä massaturismilta ja ympärillä on koko ajan paikallista elämää. Yöelämä oli melko rauhallista, istuttiin lähinnä terasseilla jos jossain, muutama ihan kiva livepaikkakin löytyi, mm. Tanda´s Bar Ponta Delgadassa. Kaupungissa oli tosi turvallista liikkua, ei mitään epäilyttävää... Ilmasto on mukava, vaikkakin vaihteleva. Meille sattui melko aurinkoiset säät, lämpötilat päiväsaikaan vaihtelivat reilusta paristakymmenestä päälle kolmeenkymmeneen. Hotellia valitessa kannattaa huomioida sen sijainti, sillä ainakin osa Hispanian hotelleista on melko eristyksessä (ajeltiin autolla parin ohi) ja kaukana esim Ponta Delgadasta (jos hakee täydellistä rauhaa, eikä kaupat/ ravintolat kiinnosta niin sitten oikein hyvä valinta...) Pääkaupungista voin ainakin suositella sijainnin puolesta Hotelli Talismania ja Marina Atlanticoa - näissä käytiin itse paikan päällä (ja Marinassa asuttiin). Hieno kohde Azorit kaiken kaikkiaan, erityisesti luonto ja huikeat maisemat jäi itselle mieleen...
 6. Tirppana Meillä oli vieraita noin 80 henkeä plus päälle henkilökunta ym. Meillä oli myös rantasauna ja muistaakseni siitä meni jokin pieni lisämaksu, mutta se ei ollut tosiaan kallis. Meillä oli tehty rantasaunan perimmäiseen tupaan lisämajoitustilaa ja ne tulivat hyvään käyttöön! Paikka on kyllä aivan ihanteellinen häiden viettoon, hyvän paikan olette valinneet voin suositella lämpimästi! Pihapiiri ja ympäristö on tosi kaunis, kaiken kruunaa kyllä vielä hyvä ilma (pidän peukkuja että Kotkassa paistaa aurinko kahden viikon päästä)! Olen kyllä kuullut että tuolla on pidetty 200 hengen häitäkin, mutta silloin pitää olla ehdottomasti kohtalainen sää, koska vieraat eivät mahdu kaikki sisälle syömään (ei varmaan talvella onnistuisi...). Meillä oli myös muutama pieni telttakatos kosken puoleisella pihalla, ne näytti yöllä myös aika tunnelmallisilta kun pöydissä paloi kynttilät ja ihmiset istuivat ympärillä. Myös terassille sijoitettiin pöydät. Ulkotulia laitettiin aika paljon pihalle ja lisäksi valosarjat terassille ja sisätilaan kattopalkkien ympärille. Ne loivat kivasti tunnelmaa, meillä juhlat oli elokuussa (pimenevät illat). Mietittiin pitkään bändin sijoittamista sinne latoon tai mikä sivurakennus se nyt onkaan, mutta päädyttiin lopulta siihen että bändi soittaa sisällä päärakennuksessa ja se toimi aivan loistavasti! Jos haluat vielä kysyä (tai joku muu siellä juhlia järjestävä) jostain tietystä asiasta Koskenäyrääseen liittyen niin vastaan oikein mielelläni! Ihania juhlia teille!!