Jump to content
Naimisiin.info

Hyvä

Rouva
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Hyvä's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Pianistin löysimme NiiniKim Oy:n kautta, joka välittää musiikkipalveluita. Hintaa neljälle tunnille tuli 250 euroa. Jos pianistin löytää suoraan niin välttyisi toki ohjelmatoimistolle menevältä palkkiolta, mutta tämä oli helppo tapa, kun ei tarvinnut itse etsiä.
  2. Meillä oli yhteensä 46 henkilöä salissa ruokailemassa (erkkerissä ei ollut ruokapöytää) ja se oli mielestäni juuri sopivasti ja tunnelma oli tälläkin määrällä tiivis. Meillä oli pianisti ja se toimi tilassa hyvin.
  3. Mulle tulee tämä Design Paula Nummelan kaulakoru, jossa makeanveden helmiä ja kirkkaita kvartseja organzanauhassa.
  4. Mukavaa kuulla, että tila riittää hyvin 50 hengelle! Mulla tuli muutama kysymys mieleen, jos jaksat vastailla... Silloin kun me käytiin katsomassa paikkaa, vessan ikkunoiden edessä ei ollut mitään verhoja. Oliko nyt/laitoitteko itse? Mä en ainakaan halua käydä vessassa akvaariossa. Jättikö kukaan vieraista autoa sinne yöksi, jos niin minne? Käsitin, että Furuvikin piha pitää olla tyhjä juhlien loputtua.
  5. Melko tiiviisti siellä saa olla, jos ihmisiä on yli viisikymmentä. Meillä on häät vasta ensi vuoden syksynä, joten käytännön kokemusta ei vielä ole. Pitopalvelu Huplin nettisivuilla on kuva, josta näkee tilan yhdellä lailla laitettuna. Suosittelen menemään paikanpäälle (ainakin keväällä oli maanantai-iltaisin avoimet ovet), siellä on kansioita joissa on kuvia erilaisista häissä olleista pöytäjärjestyksistä ja myös pohjapiirros saatavilla.
×
×
  • Create New...