Jump to content
Naimisiin.info

Minu

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Raahe/Seinäjoki

Minu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko kenelläkään tietoa mikä Oulun kultasepistä myy Jukka Ailion sormuksia?? Ihastuin viime syksynä ikihyviksi yhteen Ailion sormukseen, mutta eipä silloin ollut varaa sitä hankkia... Vieläköhän sitä jostain löytyisi :-?
  2. Miljöökuvaukseen jo paria päivää ennen, muutamat studiokuvat otetaan juuri ennen vihkimistä. Hirvittää vaan riittääköhän tunti kuvauksen ja vihkimisen välissä? :-? Kuvaan siis klo 15, vihkiminen klo 16. Matkaa valokuvaamon ja kirkon välillä on tosin vain 5 km... Auttakee?
  3. The Happy Bunny, värjäsikö tuo kokeilemasi Doven kosteusvoide vaatteita (siis kuivuttuaan)? Entä jättikö se helposti rajoja, kuinka tarkka tuotteen levityksessä pitää siis olla? Olen aivan ummikko näissä, ja pian pitäisi alkaa testaamaan itseruskettavia jotta ehtii löytää hyvän häihin mennessä.
  4. Minu

    70's look

    Ei hitto, tuo kaitaliina on aivan kymppi idea! Lisää, lisää! Hippitsydeemi meni ehkä sivu mun ajatelmista, unohdin nimittäin mainita olennaisimman..myö halutaan myös vanhaa kunnon 70-luvun rokkia ja siinä samalla tietenkin myös kunnon jenkki hääautoksi, ne kun on miehen sydäntä lähellä ;D Ja tietenkin Elvistä, Hurriganesia jne. tanssimusiikiksi! Edit: Rahanpuutteen vuoksi joudumme tyytymään juhlapaikan astiastoihin, mutta mielessä on kyllä ollut etsiä boolilaseksi joitain tyyliin sopivia muovipikareita tms. Kattaukseen tulee kyllä lautasliinoja sun muuta sälää teemaan liittyen!
  5. Minu

    70's look

    Olen ajatellut häidemme teemaksi 70-lukua (ja osaksi jo saanut siihen luvan : ;D). Siis kaikkia niitä ihanan ruskeita ja oransseja värejä ja koukeroisia ja koristeellisia kukkakuvioita joita sisustuslehdet nyt pursuaa! Löytääkö jengi kuvia aiheeseen liittyen? Kaikki ideat ovat enemmän kuin tervetulleita! Olen tähän mennessä keksinyt ainoastaan trenditapettien käytön jollakin tapaa askartelussa/koristuksissa, niissähän on just nyt kaikkia ihania värejä ja muotoja jotka tuo mieleen 70-luvun. Mihin niitä voisi käyttää? *hyppii tasajalkaa* Ideoita, ideoita!
×
×
  • Create New...