Lopoel

Rouva
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Lopoel

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 04/15/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lappi
 • Interests
  Käsityöt kaikenlaiset, valokuvaus ja liikunta.
 1. Figuran korsetti oli ja on vieläkin, kyllä se hankasi kun oli yli kaksitoista tuntia päällä
 2. Ei tullut kengistä vaan korsetista vatsaan...
 3. Päivä alkoi aamiaisella sänkyyn, mies toi ruusun kera sitten siinä noustiin ja mentiin käymään kaveripariskunnan kanssa kaupoissa kun lähtivät ilta junalla. Käytiin syömässä juhlapaikalla eli kotonani ylijääneitä ruokia, vahattiin lahjoja ja sitten pitikin lähteä kavereita viemään junalle. Sitten mentiin ihan normaalisti kaverin tykö kylään, mikä kyllä nyt vähän meitiä harmittaa kun sinne mentiin eikä kotia kuhertelemaan..
 4. Hyvin tuli nukuttua kummalakin, opetin vielä yhden aikaan yöllä sulholle häävalssin
 5. Meiltä lähtee kiitoskortit papille sekä kanttorille, tulivat soittamaan häävalssinkin vielä juhlapaikalle ja olivat niin mukavia että kyllä kortit menee muutaman kuvan kera
 6. Mie laittaisin kerrasta poikki oli häät vasta tulossa tai jo menneet, en antaisi mistään syystä/katumuksesta anteeksi. Kerran pettäjä on aina pettäjä.
 7. Meille on minun äiti laittanut asianajajan laatimaan avioehdon...jota en sitten itse hyväksy, siis sitä että äiti on asialla koska minulle tulee paha olo ajatellakaan miltä tulevasta miehestäni tuntuu... Nyt kumminkin olen itse avioehdon puolella en siksi että tulee ero vaan siksi jos toinen kuolee.. Mutta miten saada mies ehdon puolelle kun sillä on stressiä jo muutenkin???
 8. Meillä tämä http://www.nowandforever.fi/index.aspx?typ...3&PPC=61413
 9. Hyvä että tulin lukeneeksi tämän aiheen päästä päähän, ei tule silkkiä minun pukuun...kyllä olen metikössä kasvanut.... Vihjeet otin talteen ja käyttöön sitten kesällä
 10. Rovaniemen Tiimarista, joka on siinä uudessa Revontuli Kauppakeskuksessa, oli ruskeita paperipusseja 10c/kpl, tilasivat lisää En sitten tiedä onko muissa Tiimareissa?
 11. Löysin täältä ruskeita paperipusseja joihin saisi karkkeja lappaa buffasta 100kpl/7.00€...muuten hyvä mutta toim.kulut 12.08€.....tulisi 200pussille hintaa 29,16€... Ei olisi kellään tiedossa mistä löytyisi samankaltaisia paperipusseja kuin tuolla, ei houkuta ostaa kulujen takia kun muutenkin yritetään pihdata kaikesta mahdollisesta? Taidan muuten päätyä tuunattuihin muovikippoihin
 12. Mie en myöskään halua mitään kännissä örveltämistä kun en muutenkaan tykkää ottaa. Olen kyllä yhdelle ystävälleni, joka ei tiedä vielä olevansa toinen kaaso, sanonut etten halua mitään muuta kuin sauna illan ystävien kanssa, alkoi kyllä sitten puhumaan että kunnon kapakka kierrokselle jne............ei kiitos.
 13. Uutta: Puku Vanhaa ja Lainattua: Äidin kukkatiara Sinistä: Sukkanauha ja nenäliina
 14. Meillä lähtee kavereille kutsut missä olemme me eli sulkku ja morsian kutsujina ja sitten äitien ja isien kautta tuleville kutsujina äidit ja isät.