Jump to content
Naimisiin.info

Lopoel

Rouva
  • Viestit

    47
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Lopoel

  1. Päivä alkoi aamiaisella sänkyyn, mies toi ruusun kera sitten siinä noustiin ja mentiin käymään kaveripariskunnan kanssa kaupoissa kun lähtivät ilta junalla.

    Käytiin syömässä juhlapaikalla eli kotonani ylijääneitä ruokia, vahattiin lahjoja ja sitten pitikin lähteä kavereita viemään junalle.

    Sitten mentiin ihan normaalisti kaverin tykö kylään, mikä kyllä nyt vähän meitiä harmittaa kun sinne mentiin eikä kotia kuhertelemaan..

  2. Meille on minun äiti laittanut asianajajan laatimaan avioehdon...jota en sitten itse hyväksy, siis sitä että äiti on asialla koska minulle tulee paha olo ajatellakaan miltä tulevasta miehestäni tuntuu...

    Nyt kumminkin olen itse avioehdon puolella en siksi että tulee ero vaan siksi jos toinen kuolee..

    Mutta miten saada mies ehdon puolelle kun sillä on stressiä jo muutenkin???

  3. Löysin täältä ruskeita paperipusseja joihin saisi karkkeja lappaa buffasta 100kpl/7.00€...muuten hyvä mutta toim.kulut 12.08€.....tulisi 200pussille hintaa 29,16€... :huh:

    Ei olisi kellään tiedossa mistä löytyisi samankaltaisia paperipusseja kuin tuolla, ei houkuta ostaa kulujen takia kun muutenkin yritetään pihdata kaikesta mahdollisesta?

    Taidan muuten päätyä tuunattuihin muovikippoihin :rolleyes:

  4. Äiti ja isä ovat aika hermostuneita(saattaa johtua kyllä jostain muustakin), äiti käski olla jarruttelematta kun hän alkaa hääräämään, kun pyysin apua askarteluun ja suunnitteluun, isä ei ole puhunut häistä ollenkaan(kohta sen on pakko kun hän kuvaa ne tai ainakin viralliset potretit)....Anoppi kysyi mitä hän laittaa päälle ja appi.....ei puhu eikä puhaha häistä...ainakaan minun aikana :rolleyes:

×
×
  • Create New...