Shaure

Rouva
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Shaure

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ostin valmiina...100kpl maksoi 11€ (maksimissaan), heijastimet maksoi muistaakseni jotain päälle 8€/m (noihin meni se pari metriä) ja tuota narua oli ostettu jo kutsuja varten, mutta tuo isohko rulla maksoi 6€ (ja sitä on laitettu jo n.60 kutsuun ja noihin heijastimiin) ja värilliset hakaneulat 5,8€ / 135kpl. Muistaakseni laskeskelin, että hintaa tulee 0,3€/kpl loppujen lopuksi noille ei paha siis.
 2. Kiitokset kaikille ;D Hunna, nuo on puisia nuo sytämet heijastinnauhaa ostin Eurokankaasta, jonka käytin sitten todella tarkkaan.
 3. Meille tulee itse askartelemani heijastimet taakse tulee päivämäärä ja nimikirjaimen muistoksi. Häät siis helmikuussa, joten sopii vuodenaikaan ;D
 4. Hemmetti...häihin 2kk ja nyt vasta huomattiin, ettei kutsussa ole mainittu meidän nimiä (kuva kyllä löytyy kannesta). Joten...onko paha virhe, jollei nimiä löydy? Pitää repiä kaikki kuoret auki ja kutsut heittää mäkeen.
 5. Orkidea ei tahdo oikein pakkasta kyllä kestää :-/ mutta jos ulkona on vain hetken ja suojana mahdollisesti jotain, niin uskoisin sen kestävän (näin toivon, koska itselle tulee orkideoja hiuksiin ja vetäisen viitan hupun vain siirtymisten ajaksi päälle).
 6. Meillä tulee näillä näkymin olemaan niin, että vieraat sisälle ja istumaan ja meidän sitten tullessa kilistellään maljat ja tehdään onnittelut (ja vaikka ihan pöytäjärjestyksessä onnitellaan, aloitetaan tietenkin lähisukulaisista). Eipä tarvitse ihmisten seisoskella ainakaan kauaa
 7. Minulle on tulossa tätä tyyliä Tosin muokkailtuna...ei tule mitään isoja rusetteja tai kauluksia mukaan ;D
 8. Kuinkahan nuo sepät suostuvat tekemään muiden mallistoista sormukset? Tosin muunneltuna. Eli löysin mieleisen mallin, mutta haluaisin muokkailla sitä ihan kiitettävästi, joten voisin kysellä muistakin paikoista hintaa sormukselle. Toki voin viedä tuon kuvan sormuksesta ja kysyä sepältä mitä se keksisi samalla tyylillä minulle
 9. Missä kuussa häänne ovat? Helmikuussa 2008 Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Miksei talvihäitä? Ihmiset osaavat ainakin varautua paremmin huonoon keliin todellisuudessa haluan tunnelmalliset häät, jonne tulee mm. paljon kynttilöitä Ihmeltiinkö/ ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Anopin kanssa on keskustelu asiasta useammankin kerran : heillä kun on tiukka perinne kesähäistä (eipä ole enää ;D) Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne olivat/ ovat talvella? (esim. paljon lunta, rekiretki kirkosta jne.) Toiveissa oli lunta ja pakkasta pihalle olisi mukavaa saada jääveistos ja paljon roihuja. Tähtisäteistä sitten kirkolta kuja autolle. Tärkeintä on kuitenkin onnistunut kokonaisuus, kyllä sitä räntäkelilläkin voi kaunista ja tunnelmallista olla. Miten talvi näkyi/ näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Tummanpunainen on teemaväri, tosin olisi ollut kesähäissäkin. Koristeluissa on käytetty paljon kynttilöitä ja jouluvaloja (siis noita normaaleja ulkovaloja, ei mitään joulupukkeja ) Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Vaikea erotella mitään tiettyä kohtaa, varmaankin se tunnelma tulee olemaan parasta (toivottavasti!) Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Poistumme luultavastikkin hotelliin pariksi yöksi ja sitten seuraavana syksynä/talvena vasta varsinaisella ulkomaanmatkalle.
 10. Meille tulee tuttu kotia hoitamaan hääpäiväksi koirat saavat olla kotona ja tuttuuni luotan, hänellä kun sattuu olemaan vielä samaa rotuakin. En siis joudu stressaamaan koirien oloista. Lisäksi mikäli toinen nartuistani on tiineenä, on paikalla sentään tuttu, jolla on kokemusta pennuttamisesta. Kanit ja lampaat pärjäävät mainiosti päivän yksinkin. Illalla saa appi vaikka käydä ruokkimassa sitten.
 11. Kellään Ikaalisten kylpylästä kokemuksia? Asutaan aivan Tren vieressä, eikä nyt ihan Tampereelle välttämäti haluttaisi mennä mitenkäs muuten...onnistuuko sinne kylpylään mönkiä vielä puoliltaöin kun tulee hääjuhlasta vai jättääkö sitä ihan suosiolla seuraavaan päivään?
 12. Minen suoraan sanottuna ollut ajatellut edes rahan keruuta törkeänä ennen tätä ketjua :-[ kun minulle siis on ihan sama, vaikka häissä moista tehtäisiinkin. Veljeni häissä sulho ryöstettiin ja morsian joutui etsimään minuutin aikana jonkin esineen (esim. vihkisormus (ei oma), juhlakenkä kokoa 40, 2€ kolikko, miesten rannekello...). Viimeisenä oli valkoiset stringit ja meinasi morsiamella mennä pasmat sekaisin ;D pienen vinkin jälkeen löytyivät kuitenkin bestmanin taskusta.
 13. Meillä tulee varmaankin koiran kaulapanta ensiksi (meille kun on noita koiria siunaantunut muutama) ja mies taitaa sen sitten heittääkin ;D ostetaan sellainen pinkki nimilaatta siihen ja siihen sitten keksitään jokin teksti. Tuo munalukko voisi olla aika paha
 14. Miulle ilmeisesti sitten tulee vain yksi sormus. Kihlastani pidän kovasti, mutta nakit sormet ovat vain liian lyhykäiset (ja paksut). Ja lisäksi haluamaani sormusta ei kuulemma kannata teetättää alle 5mm, muuten kuvio kärsii, joten se sitten lynkkaa kihlan poies. Jää nähtäväksi siirtyykö kihla oikeaan käteen vai jääkö laatikon pohjalle.
 15. Valokuvapaperille tulee oikein hienoa jälkeä, jos on oikeanlainen tulostin. Eli normaalilla mustesuihkulla ei välttämättä (omasta mielestäni siis) tule tarpeaksi tarkkaa jälkeä. Kannattaa myös huomioida, että eri valmistajien paperit eri merkin tulostimessa eivät välttämättä tee hyvää jälkeä, vaikka tulostin olisikin ihan "oikea" valokuvatulostin. Meillä Canonin valokuvatulostin ja hienoa jälkeä tekee Canonin omalle paperille, mutta HP:n paperille ei ollenkaan hyvää jälkeä.