Jump to content
Naimisiin.info

Jussilat

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Jussilat kaikki viestit

  1. Mä olin aina kuvitellut meneväni naimisiin talvella. Puhdas valkea maisema ja sininen ilta.... Oih... Ja sitten voisi teemaväreinä olla sininen, valkoinen ja hopea. Mutta oikeasti... ihan sama.
  2. Jussilat

    Kihlajaiset?

    Keskikokoiset juhlavat kestit luvassa ensi kuussa. Suku ja ystävät kutsuttiin eri päiville. Suvulle perinteisempää voileipä- ja täytekakku kahvittelua. Ystäville sitten bileet viimesen päälle. Meillä, tai siis mulla, tuntuu lähtevän melkein mopo käsistä. Teemavärinä on sininen (valkea ja hopea) Värit toistuvat signatuuridrinksuissa, boolissa, karkeissa, astioissa, kynttilöissä jne. Lehti-ilmoitus tottakai ja mahdollisimman suuri. ;D Suunnittelu ja toteutus taitaa jo olla enemmän lähellä häitä kuin kihlajaisia, mutta kun sitä vaan kerran mennään, niin mennään sitten "kunnolla".
  3. Kihlajaisista päätettiin reilu kuukausi sitten. Ensin oli tarkoitus, että kihlapäivä olisi mun syntymäpäivä... Löysimme kuitenkin vielä paremman vaihtoehdon ja menemme kihloihin päivänä jolloin meidät yhteensaattanut henkilö viettää syntymäpäiväänsä. Halusimme, että päivällä olisi jokin merkitys meille. Vaikkakin kosinta=kihlaus, niin meillä hieman poiketaan siitä, kuten näemmä monilla muillakin on tapana.
×
×
  • Create New...