Jump to content
Naimisiin.info

IitaPiita

Rouva
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

IitaPiita's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me vietimme reilu vuosi sitten häitä Pörssissä... Vihkiminen suoritettiin siten, että minä ja isäni kuljimme portaat alas vasemmalta puolelta (oikealla tasanteella seisoi viulisti) ja portaiden alapäässä minut sitten luovutettiin sulhaselle. Melko vähäeleisesti vaihto tapahtui: mies kumarsi isälleni, minä siirryin sulhasen oikealle puolelle, isä jatkoi matkaa omalle paikallensa ja me käännyimme kohti pappia. Seremonian jälkeen bestman astui eteen ja ilmoitti että kohta vieraat voivat siirtyä jonoon onnittelemaan hääparia ja samaan aikaan ravintolan henkilökunta kärräsi vihkipöydän sivummalle. Me sitten miehen kanssa jäätiin siihen lasiovien eteen seisomaan ja vieraat tuli onnittelemaan jonossa ja jatkoivat siitä suoraan salin puolelle. En tiedä kuulostaako monimutkaiselta, mutta meillä meni tosi jouhevasti näin. Valokuvassa olimme käyneet ennen vihkimistä.
  2. Käypä katsomassa voimala.eu -sivut. Siellä näkyy olevan oma catering, en sitten tiedä mikä on politiikka omiin juomiin... Olisi kuitenkin hieman erilainen tila.
  3. Hymyilin ja jännitin kamalasti. Ehkä turhan nopeaan sinne alttarille harpoin. Nopeasti taisin vilkaista häävieraitakin.
  4. Käytiin hakemassa juhlapaikalta lahjat ja availtiin niitä. Ihan kotona oltiin.
  5. Osaisiko joku kertoa kivoja kuvauspaikkoja Helsingin keskustassa? Oikeastaan vain sisätilat tulevat kysymykseen sillä häät ovat Maaliskuussa ja mukana tulee kulkemaan 2 kk:n ikäinen vauva. Perinteiset studiokuvat eivät innosta alkuunkaa ja kuvaajan mielestä joku muu kuin juhlapaikka on parempi (ei vieraita häiritsemässä kuvausta).
  6. Muutamia kysymyksiä niille, jotka ovat häitä jo Pörssissä viettäneet... Missä morsian odottelee vihkiseremionian alkua jos vihkiminen tapahtuu sisäpihalla? Miten olette järjestäneet pöydät jos tanssiminen järjestetään samassa tilassa kuin ruokailu? Onnistuuko tilan muutos näppärästi?
  7. Vaativatko papit hengellisiä lauluja /virsiä esitettäväksi vihkimisen aikana? Meillä vihkiminen on siis muualla kuin kirkossa. Saadaanko vapaat kädet? Emme kuitenkaan mitään pop-biisejä halua, vaan esim. klassista elokuvamusiikkia.
  8. Samaa mieltä: rahan keräys on MAUTONTA. Jos ehdottomasti haluaa leikkiä morsiammen ryöstöä, niin laittakaa sulhanen laulamaan tms. saadakseen morsiammensa takaisin.
  9. Meillä on varattu ensi vuodeksi tilat ravintola Pörssistä, jota voin suositella lämpimästi. Tilavuokraa ei ole, kunhan vaan pitää ns. ruokahäät. Ruoka ja juoma on tietenkin ravintolahinnoissa, mutta toisaalta siihenkin voi itse vaikuttaa tarjoaako esim. alkoholia ollenkaan. Parasta tässä on mielestäni se, että siivous- tms kuluja ei ole eikä ylimääräiseen koristeluun tarvitse panostaa niin paljoa paikan oman loistokkuuden vuoksi. Kukka-asetelmat ostetaan ravintolalta (tekevät ne itse), joten niidenkään puolesta ei tartte sen enempää stressailla. Hyviä kuvia tilasta löytyy Royal Ravintoloiden nettisivuilta! Lisäksi asiakaspalvelu on loistavaa!
  10. Itse olen kysellyt mm. Rake-salin ja Kansallissalin vuokraa. Rake-salista kerrottiin, että arvio ruoan hinnasta on n. 65 euroa /hlö ja siihen sisältyy tilavuokra. Eivät voineet antaa mitään menuehdotuksia eikä juomahinnastoja, koska häihini on liian pitkä aika (?) eli ajankohta on helmikuussa 07. ??? Sodexhon myyntineuvottelija ilmoitti Kansallissalista, että he eivät anna mitään tarjousta tilasta eikä menusta ennenkuin kerron tarkan päivämäärän ja kellonajan. Ja kuulemma sitten tämä tarjous toimii heillä samalla alustavana tilavarauksena. ??? Kuulostaa mun korviini jokseenkin oudolta. Miten sitä voi verrata paikkoja jos eivät anna mitään tietoja? ??? ??? Taidan suosiolla unohtaa nämä paikat.
  11. Nerdinna, onko sulla mitään hintatietoja tuosta Paasitornista tai oletteko käyneet jo paikan päällä? Olemme myös ajatelleet yhdistää vihkimisen ja juhlapaikan, ja tällä hetkellä vaihtoehtoina ovat G18, Rake-sali ja ravintola Pörssi. Sen verran alkutekijöissä ollaan että paikkoja ei olla käyty katsomassa. Nettisivujen perusteella ainakin Pössin tilat voidaan yhdistää kahdeksi erilliseksi saliksi.
  12. Haluisin myös tietää muiden kokemuksia tuosta Pörssistä ja G18:sta! Erityisesti kuvat kiinnostaa G18:sta!
×
×
  • Create New...